MojPosao

Klinika za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević' u potrazi je za dodatnom radnom snagom

Klinika zapošljava od psihologa, liječnika, medicinskih sestara i zdravstveno – laboratorijskih tehničara pa sve do administrativnih djelatnika, kuhara i spremačica
Klinika za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević
 Boris Kovacev / CROPIX

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti su, dinamični i pravedni. Predanost zaposlenika ključ je njihova uspjeha na tržištu, zbog čega svim svojim zaposlenicima osiguravaju jasnoću u komunikaciji, pružaju povjerenje i omogućavaju razvoj. Ako si odgovorna i pouzdana osoba i želiš biti dio pobjedničkog tima javi se na oglas za radno mjesto Skladištar/radnik na pripremi robe (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude petodnevni radni tjedan, mogućnost profesionalnog rasta i usavršavanja te atraktivna primanja. Oglas ostaje aktivan do 12. svibnja.

S obzirom na trenutne okolnosti i povećan opseg posla, Klinika za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” iz Zagreba je u potrazi za kadrom. Zapošljavaju na više radnih mjesta - od psihologa, liječnika, medicinskih sestara i zdravstveno – laboratorijskih tehničara pa do administrativnih djelatnika, kuhara i spremačica. Prouči cjelokupnu ponudu oglašenih radnih mjesta i postani dijelom stručnog tima klinike!

Konzum je vodeći domaći maloprodajni lanac sa 60 godišnjom tradicijom poslovanja. Njihova misija je svakom kupcu pružiti najbolju vrijednost za novac, a to čine kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupnje te pomno izabran kvalitetan asortiman s naglaskom na svježe, zdravo i domaće. Trenutno zapošljavaju na poziciji Prodavač-blagajnik (m/ž) u poslovnicama diljem Hrvatske. Nude ti rad u prijateljskim, dobro uigranim timovima, plaćene troškove prijevoza, uskrsnicu i božićnicu. Javi im se do 07. travnja.

U šarolikom poslovnom sustavu Atlantic Grupe svatko može naći svoju priliku, a raznovrsnosti radnih pozicija zajedničko je samo to da ih obavljaju strastveni, kreativni i odgovorni pojedinci koji se osjećaju kao svoj na svome. Ako im se želiš pridružiti, do 24. travnja se prijavi za sezonski posao na poziciji: Skladišni radnik (m/ž). Njihovi skladištari i skladištarke upravljaju robom u skladištu, pripremaju i kontroliraju robu najnovijom tehnologijom koja koristi glasovne naredbe i održava optimalne uvijete za rad distribucije. Svim zainteresiranim kandidatima poručuju – „Zaposli se sezonski i ulovi priliku za stalan posao!“.

Valipile je među vodećim hrvatskim peradarskim tvrtkama koja već više od 20 godina pruža iznimnu kvalitetu i konkurentnu cijenu. Sjedište kompanije je u Sesvetskom Kraljevcu, a zapošljavaju više od 250 djelatnika. Svoj tim sada žele osnažiti s više Vozača C+E kategorije (m/ž). Novim kolegama nude priliku za napredovanje, stručna usavršavanja i mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa. Rok za prijavu na natječaj ističe 30. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:54