Ivan i Pavo Zubak
 Mario Pavlovic
Zubak Grupa

Ivan Zubak preuzeo kormilo, Pavo Zubak u NO-u

Uprava je smanjena sa 6 na 5 članova, a uz Ivana Zubaka, Upravu čine Branimir Gospić, Dubravko Skender, Dimitrije Trbović i Žaklina Trbović
Piše: Novac.hrObjavljeno: 03. prosinac 2020. 10:32

Zubak Grupa, jedna od najuspješnijih i najdugovječnijih obiteljskih tvrtki u Hrvatskoj, objavila je danas kako su s 1. prosincem 2020. proveli planirane promjene u upravljačkoj strukturi.

Nakon što je 42 godine proveo na čelu Zubak Grupe, Pavo Zubak (65), vlasnik i osnivač tvrtke, odlučio je otići iz Uprave na mjesto predsjednika Nadzornog odbora, a na poziciji predsjednika Uprave naslijedio ga je njegov sin Ivan Zubak (36).

Uprava je tako smanjena sa 6 na 5 članova, a uz Ivana Zubaka, Upravu čine Branimir Gospić, Dubravko Skender, Dimitrije Trbović i Žaklina Trbović. Ispod Uprave postavljen je tim iskusnih direktora zaduženih za operativno upravljanje svim djelatnostima iz portfelja grupe.

Nastavak je to procesa restrukturiranja započetog još prije dvije godine kada se odlučilo visoki i srednji management tvrtke prilagoditi poslovnoj strategiji koja će biti nositelj razvoja u godinama koje dolaze.

Prva i simbolična odluka nove Uprave tvrtke je donacija 50 tisuća kuna Udruzi Ljubav na djelu, a koja okuplja djecu i roditelje djece oboljele od malignih i kroničnih bolesti koja se liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb, priopćili su iz tvrtke.

Linker
03. prosinac 2020 15:51