Promjene u vodstvu

Ivan Skender postao glavni direktor ljudskih potencijala i korporativne komunikacije u A1

Uz postojeću funkciju glavnog direktora poslovne transformacije, Skender preuzima novu poziciju
Ivan Skender
 Darko Tomaš / CROPIX

Uz postojeću funkciju glavnog direktora poslovne transformacije u A1 Grupi, Ivan Skender danas je preuzeo i poziciju glavnog direktora za ljudske potencijale i korporativne komunikacije kompanije. Novu je funkciju Skender dobio nakon što je Ivan Bartulović odlučio napustiti A1.

- Ivan Skender formirao je potpuno novi sektor u kompaniji, postigao je odlične rezultate projektom digitalne transformacije te je vrlo uspješno vodio projekt rebrandiranja kompanije u protekloj godini - smatra Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave A1 Hrvatska.

Dvorjančanský se pritom i zahvalio sada već bivšem direktoru ljudskih potencijala i korporativnih komunikacija koji je nakon dvije i pol godine odlučio napustiti kompaniju.

- Novom organizacijom namjera nam je još jače povezati odjel ljudskih potencijala sa samim poslovanjem kompanije kako bi bili spremni na promjene koje digitalni svijet stavlja pred nas. Nastavit ćemo sa započetom digitalnom transformacijom i daljnjim razvojem digitalnih vještina u kompaniji, primjenjujući agilni način rada - naglasio je Ivan Skender dodavši da je njegova želja da A1 Hrvatska bude poslodavac “prvog izbora za nove talente na tržištu rada”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:39