Od logistike do tekstila

Ivan Perković napustio Ralu Logistiku Luke Rajića i otišao u Upravu varaždinskog Varteksa

Krešimira Sečaka dao je ostavku nakon samo pola godine u Upravi tekstilne tvrtke
Ivan Perković, član Uprave Varteksa
 Marko Todorov / CROPIX

Ivan Perković, bivši menadžer u domaćoj transportnoj kompaniji Ralu Logistika, čiji je vlasnik Luka Rajić, imenovan je novim članom Uprave Varteksa, stoji u priopćenju kompanije na stranicama Zagrebačke burze.

Na toj je poziciji od 30. srpnja zamijenio dosadašnjeg člana Krešimira Sečaka koji je podnio ostavku svega pola godine nakon što je ušao u Upravu varaždinske tekstilne kompanije.

Perković je karijeru započeo u konzultantskoj kući PwC 2003. godine, a u Ralu Logistiku došao je 2010 godine. Iako je na njegovom LinkedIn profilu još uvijek navedena njegova pozicija u toj kompaniji, u Ralu Logistici kažu kako „Ivan Perković već neko vrijeme nije njihov zaposlenik”.

Krešimir Sečak je, prije kratkog iskustva u Upravi Varteksa, gotovo svije godine bio izvršni direktor domaće kompanije za proizvodnju specijalnih vozila za razminiranje DOK-ING-a. Osim toga, na njegovom LinkedIn profilu stoji kako je svojedobno bio i izvršni direktor tvrtki STI Electronics LTD sa sjedištem u Hong Kongu, te međunarodne Seawind Grupe koja posluje u Vijetnamu i Australiji.

Split, 110512
Kresimir Secak, direktor firme AD Boats iz Solina
Foto: Jakov Prkic / CROPIX
Jakov Prkić / CROPIX
Krešimir Sečak

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 13:02