Novosti u Upravi

Irena Domjanović odlazi iz Optima Telekoma, novi član Uprave bit će Tomislav Grmek

Nakon četiri godine obnašanja te funkcije, Irena Domjanović više neće biti članica Uprave kompanije
 Optima Telekom // Press

Nakon četiri godine obnašanja te funkcije, Irena Domjanović više neće biti članica Uprave Optima Telekoma, objavili su iz kompanije. Budući da njen mandat ističe u ponedjeljak, 1. travnja, Domjanović će svoju karijeru nastaviti izvan kompanije.

Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora tog teleoperatera tako je odlučeno i da će ju na mjestu člana Uprave zamijeniti Tomislav Grmek, koji dolazi s pozicije direktora Odjela za razvoj i upravljanje telekomunikacijskim sustavima koju je uspješno obnašao 14 godina. Njegov mandat počinje teći 2. travnja, a trajat će dvije godine.

- Implementacija tehnologija osnova je poslovanja svakog telekoma, a Tomislav Grmek na tom području ima bogato iskustvo. S obzirom na našu dosadašnju suradnju, čvrsto sam uvjeren kako će njegova stručnost, kvaliteta i znanje ojačati naš upravljački tim i doprinijeti jačanju pozicije Optima Telekoma - izjavio je Boris Batelić, predsjednik Uprave Optima Telekoma, te je zahvalio Ireni Domjanović na “uvođenju inovativnih ponuda po kojima korisnici danas prepoznaju Optima Telekom kao i na unaprjeđenju svih prodajnih kanala tvrtke”.

Ovim promjenama Upravu Optima Telekoma sada čine Boris Batelić, predsjednik Uprave, Tomislav Grmek, član Uprave za tehniku te Tomislav Tadić, član Uprave za financije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 08:13