Hanza Media d.o.o traži administratore društvenih mreža (m/ž)

Snalaziš se na Facebooku bolje nego u vlastitom dvorištu? Nikad ti nisu hacknuli profil? Imaš vremena i volje zaraditi koju kunu dok visiš na Fejsu? Ne briješ na politiku i ekstremne stavove? Studiraš? Ako su tvoji odgovori bili potvrdni – čitaj dalje.

Ukratko, tražimo studente i studentice za rad na administriranju Facebook komentara na našim online izdanjima (Jutarnji list, Sportske novosti, Gloria).

Tvoj je posao vrlo jednostavan, ali i vrlo odgovoran – paziti da se naši komentatori i komentatorice pridržavaju pravila lijepog i pristojnog online komuniciranja. Nema hejtanja, nema vrijeđanja, nema trolanja.

Nudimo mogućnost rada od kuće u dvije smjene, sigurnu isplatu putem studentskog ugovora i priliku za hvalisanje pred ekipom tipa 'znaš da sam Fejs admin na Jutarnjem?'.

Od vas pak očekujemo informatičku pismenost, odgovornost, samostalnost pri obavljanju poslova, koncentraciju, neutralnost i hladnokrvnost.

Molimo da svoje životopise kao i informacije o posebnim znanjima, vještinama i svim odgovarajućim referencama pošaljete na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. – s naslovom maila (subjectom) „Prijava na natječaj za administratore Društvenih mreža“.

Prijave se primaju do nedjelje, 4. studenoga.

Hvala,

Vaša Hanza Media d.o.o.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:02