Novo imenovanje

Gordan Miler imenovan predsjednikom Uprave svih kompanija u COTRA-ELKA grupi

Gordan Miler na ovu funkciju dolazi s mjesta predsjednika Uprave IMEX BANKE d.d. Split
Gordan Miler
 COTRA-ELKA

Odlukom Nadzornog odbora Gordan Miler imenovan je predsjednikom Uprave svih tvrtki u COTRA-ELKA grupi.

Gordan Miler na ovu funkciju dolazi s mjesta predsjednika Uprave IMEX BANKE d.d. Split, a tijekom svog bogatog poslovnog iskustva proveo je više od 15 godina na vodećim pozicijama u hrvatskom bankarskom sektoru, ali i privatnom sektoru hrvatskog gospodarstva.

Karijeru je započeo u Trgovačkoj banci d.d. Zagreb gdje je bio financijski zastupnik i rukovoditelj profitnog centra u Sektoru poslovanja s poduzećima. Nakon toga, svoju karijeru nastavio je u Privrednoj banci d.d. Zagreb, gdje je tijekom deset godina radio na izvršnim pozicijama unutar PBZ grupe, većinom u Grupi poslova s poduzećima, poslovima riznice i investicijskog bankarstva, a tri godine bio je i član Uprave Međimurske banke d.d. te kasnije i član njenog Nadzornog odbora.

Vrijedna iskustva u području bankarstva stjecao je i u Societe Generale Splitskoj banci d.d, gdje je radio na poziciji člana Uprave zaduženog za Grupu poslova komercijalnog bankarstva i tržišta te prethodno, glavnog izvršnog direktora Sektora za komercijalno bankarstvo i tržišta gdje je bio odgovoran za korporativno bankarstvo poslove riznice, skrbništva i faktoringa.

Inače, COTRA-ELKA grupa u svom portfelju ima kompaniju COTRA d.o.o. Varaždin, specijaliziranu za promet elektroenergetskom opremom, elektro instalacijskim materijalim i inženjeringom te ELKA d.o.o., vodeću kompaniju za proizvodnju kabela na tržištu Hrvatske i regije. Osim toga, u istoj grupaciji nalazi es i projektna tvrtka Elka trgovina d.o.o te Koledovčina nekretnine d.o.o. specijalizirana za upravljanje nekretninama s proizvodnim lokacijama u Zagrebu i Zadru te projektnu tvrtku Elka trgovina d.o.o.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:27