PROMJENA NA VRHU

Drago Cota je novi generalni direktor Glovo Hrvatska: ‘Radit ću na pokrivanju sve više gradova, i dodavanju što više partnera i proizvoda‘

Drago Cota

Glovo, platforma za dostavu raznih vrsta proizvoda i jela po želji kupaca, imenovala je Dragu Cotu za novog generalnog direktora za Hrvatsku. Cota će upravljati dinamičnim širenjem Glova u Hrvatskoj i daljnjim razvojem lokalnog, javlju iz kompanije.

Drago Cota ima bogato iskustvo u upravljanju i poslovnom savjetovanju koje je stekao u više od sedam godina profesionalnog rada u multinacionalnim kompanijama kao što su Deloitte, Croatia osiguranje i Glovo.

Dio je Glovo tima od 2019. godine, kada je započeo kao Operation Manager u Hrvatskoj, zatim je nastavio kao Strategy Manager za regiju SEE te je u to vrijeme bio vodeći koordinator za lansiranje Glova na dva nova tržišta u regiji: u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

"Vrlo sam uzbuđen što mogu podijeliti svoje iskustvo u poslovnoj strategiji kako bismo nastavili dobar posao koji smo dosad radili u Hrvatskoj. Na lokalnom tržištu postoji izvrstan potencijal rasta i naša je predanost pružanju visokokvalitetne i brze usluge, podržane stalnim inovacijama u tehnologiji. S nove pozicije moći ću nastaviti ispunjavati obećanja Glova što je više moguće, kako pokrivanjem sve više gradova, tako i dodavanjem što više partnera i proizvoda, tako da našim korisnicima možemo ponuditi najbolje potrošačko iskustvo na tržištu”, rekao je Drago Cota, generalni direktor Glovo Hrvatska, stoji u priopćenju.

Drago Cota diplomirao je međunarodnu ekonomiju, menadžment i financije na Sveučilištu Bocconi u Milanu, a magistrirao je međunarodnu ekonomiju na Sveučilištu Esade u Barceloni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 01:49