Stabilan posao

Domaća farmaceutska kompanija Belupo za 82 radnika osigurala ugovore na neodređeno

Najveći dio novih ugovora o radu potpisan je s radnicima u Proizvodnji
Hrvoje Kolarić, predsjednik Uprave Belupa
 Biljana Gaurina / CROPIX

Uprava Belupa na posljednjoj je sjednici donijela odluku o zapošljavanju 82 zaposlenika na neodređeno vrijeme i ovih im dana uručuju ugovore o radu, priopćili su iz Belupa.

Najveći dio novih ugovora o radu potpisan je s radnicima u Proizvodnji, ali i u drugim organizacijskim cjelinama Belupa. U Belupu, koji je dio Grupe Podravke, trenutno je zaposleno 1.409 radnika, od čega ih 979 radi u Hrvatskoj, a 430 na inozemnim tržištima, njih ukupno 16. Ugovore na određeno vrijeme u kompaniji ima još 60 zaposlenika, a za njih se očekuje, poručuju iz Belupa, da će vrlo brzo dobiti priliku za potpisivanjem ugovora o radu na neodređeno vrijeme.

- Belupovci, kojima ovih dana njihovi direktori sektora uručuju ugovore o radu na neodređeno vrijeme, svojim su dosadašnjim radom pokazali visok stupanj samostalnosti i odgovornosti u radu, savjesno su izvršavali svoje radne zadatke te se prema kolegama i suradnicima odnosili kolegijalno i s poštovanjem - istakao je Hrvoje Kolarić, predsjednik Uprave Belupa.

Dodao je, stoji u priopćenju, da zadovoljan i motiviran zaposlenik svojim angažmanom na radnom mjestu kompaniji višestruko vraća uloženo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:15