Tjedni pregled tržišta rada

Crossover organizira online turnir u zapošljavanju i nudi plaću od 100 tisuća dolara

Menadžere i direktore traže i Atlantic Grupa, Vlahović Grupa, Torterie, Athos, Crossvallia i drugi
Ilustracija
 Profimedia, Imageproduction
LinkedIn:

Međunarodna tvrtka Crossover, specijalizirana za pronalaženje talenata diljem svijeta te njihovo povezivanje s kompanijama, 28. travnja organizira online turnir u zapošljavanju kako bi pronašli menadžera/icu za korisničku podršku. Mjesto rada je Zagreb, kompanija nudi godišnju plaću od 100 tisuća dolara, a kandidati moraju biti fluentni u engleskom i njemačkom jeziku te trebaju imati iskustva u B2B poslovnim modelima.

Atlantic Grupa je u potrazi za brend menadžerom/icom koji/a će biti zadužen/a za razvoj nekoliko glavnih brendova Atlantic Grupe poput Cedevite, Cockte i Donat Mg-a. Optimalni kandidat ima dvije ili više godina iskustva u ovom sektoru, a neki od uvjeta su i odlične pregovaračke, prezentacijske, komunikacijske i analitičke vještine.

Portal MojPosao:

Konzultantska tvrtka Vlahović Grupa zapošljava rukovoditelja/icu za javne politike i odnose s vladom. Opis poslova između ostalog uključuje komunikaciju s državnim institucijama, praćenje relevantnih događanja u različitim sektorima, provođenje analiza te pisanje izvještaja. Od kandidata, za ovo radno mjesto u Zagrebu, očekuje se izvrsno znanje hrvatskog i engleskog jezika, detaljna upućenost u političke odnose i procese odlučivanja u tijelima vlasti, minimalno tri godine relevantnog radnog iskustva te odlično poznavanje hrvatskog i EU zakonodavstva. Motivacijsko pismo te životopis na engleskom jeziku možete poslati do 1. svibnja.

Ako imate najmanje tri godine iskustva u Google oglašavanju, a radili ste u području internetske trgovine, možda će vas zanimati natječaj za direktora/icu digitalnog marketinga u tvrtki Athos. Athos nudi plaću od 15 do čak 50 tisuća kuna, kao i službeni mobitel, automobil te mogućnost polaganja dodatnih edukacija. Radno mjesto j u Zagrebu, a prijave su otvorene do 1. svibnja.

Slastičarnica Torterie Macaron, koja je dio Victus Grupe, do 6. svibnja ima otvoren natječaj za izvršnog/u direktora/icu u Zagrebu koji/a će na sebe preuzeti odgovornost za cjelokupno poslovanje, upravljanje i razvoj zaposlenika te investicijske projekte. Idealni kandidat/kinja visoke je stručne spreme, s najmanje pet godina iskustva na menadžerskoj poziciji, s razvijenim strateškim razmišljanjem i usmjerenošću ka izvrsnosti. Rok za prijavu je 6. svibnja, no požurite jer natječaj može završiti i ranije, ako pronađu zadovoljavajuću osobu.

Do 6. svibnja možete se prijaviti i na natječaj za direktora/icu (člana/icu uprave) koji je raspisala tvrtka Dalstroj za proizvodnju strojeva. Za ovu poziciju u Splitu potrebno je da imate visoku stručnu spremu iz područja ekonomije ili strojarstva te da imate najmanje 5 godina ukupnog radnog iskustva, od čega barem 3 godine na upravljačkim funkcijama. Kompanija nudi mogućnost povećanja plaće prema rezultatima.

Direktora/icu marketinga u Rijeci, Zagrebu i Sarajevu traži Crossvallia, konzultantska tvrtka specijalizirana za sektor IT-a. Neki od uvjeta uključuju iskustvo rada u marketingu u tehnološkom sektoru, iskustvo korištenja sustava kao što su HubSpot, Pardot i Marketo te odlično znanje engleskog jezika, dok će vam prednost biti ako ste tečni i u njemačkom jeziku. Prijaviti se možete do 18. svibnja.

Politico:

Vijeće europske kemijske industrije (CEFIC) u potrazi je za izvršnim/om direktorom/icom te menadžerom/icom za zdravlje, sigurnost, zaštitu i okoliš u Bruxellesu. Od kandidata za prvu poziciju očekuje se da imaju iskustvo u kemijskoj industriji kao i sektoru zagovaranja i upravljanja, te da su izvrsni u strateškom planiranju i implementaciji novih rješenja. Za drugu, menadžersku, poziciju neki od uvjeta su diploma iz kemije, kemijskog inženjeringa ili srodne industrije, poznavanje EU politika i zakonskih okvira u području zaštite okoliša i zdravlja, kao i europskog zakonodavstva o kemikalijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 07:06