Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa
 Croatia Airlines
IMENOVANJE

Čelnik Croatia Airlinesa Jasmin Bajić izabran u Upravno tijelo ERA-e, zastupnika europske zrakoplovne industrije

Piše: Lucija VrankovićObjavljeno: 28. ožujak 2018. 17:07

Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa, jučer je na mandat od tri godine izabran u upravno tijelo Europske udruge regionalnih avioprijevoznika (ERA - European Regions Airlines Association), priopćili su danas iz te kompanije.

“Izborom u upravno tijelo ERA-e Jasmin Bajić nastojat će ostvariti dodatan doprinos za hrvatsku zrakoplovnu industriju”, naveli su iz Croatia Airlinesa.

Inače, međunarodna organizacija ERA neprofitna je udruga osnovana 1980. godine i zastupa europsku zrakoplovnu industriju. Glavni je cilj ERA-e poboljšanje uvjeta poslovanja europskoga zračnog sektora, a svojim članstvom pokriva cjelokupnu avioindustriju s 50 predstavnika zrakoplovnih kompanija i 140 pružatelja usluga u zračnom prometu, uključujući proizvođače zrakoplova i motora, zračne luke, pružatelje usluga i dobavljače iz cijele Europe.

Djelujući u ime svojih članova, ERA zastupa njihove interese pred glavnim europskim regulatornim tijelima kako bi regionalni zračni prijevoz učinila još važnijim čimbenikom ekonomskog razvoja i povezivanja Europe. Također, svim svojim članovima omogućuje razmjenu informacija i iskustva uz međusobno stručno usavršavanje, a kako bi otvorila dodatan prostor u unapređenju europskoga zračnog sektora.

Croatia Airlines postao je članicom ERA-e 1. siječnja 2017. godine.

“Članstvo u ovoj udruzi dodatno podiže međunarodni ugled Croatia Airlinesa te pruža izvrsne mogućnosti da kompanija kvalitetnije odgovori na suvremene poslovne izazove”, poručili su iz kompanije.

Linker
05. lipanj 2021 20:00