Posao iz snova

Britanska kompanija traži ispitivača kvalitete luksuznih jahta za više od 8000 kuna tjedno

'Tražimo nekoga tko će nadzirati kontrolu kvalitete jahte kako bi ozbiljni kupci bili zadovoljni'
Ilustracija
 Profimedia, Panthermedia

Ako vam tjedan dana plovidbe luksuznom jahtom zvuči kao odmor iz snova, kako li vam tek onda ta ideja zvuči kao ozbiljna poslovna ponuda? Britanska internetska stranica HushHush koja se bavi prodajom luksuznih proizvoda i usluga traži zainteresirane za upravo takvo radno mjesto; ispitivača kvalitete jahte, javlja CNBC.

Najsretnijim kandidatima omogućit će se da tjedan dana plove na luksuznoj jahti, u zamjenu za kontroliranje njezine kvalitete kako bi se sve eventualne nepravilnosti mogle pravovremeno ispraviti prije dolaska 'ozbiljnih' kupaca.

U oglasu za posao navedeno je da kompanija traži fleksibilne, punoljetne i pouzdane ljude s istančanim okom za detalje koji imaju važeću putovnicu. Iako prethodno poznavanje jahta nije nužan preduvjet za prijavu, navode, taj vas detalj svakako može istaknuti u mnoštvu zainteresiranih.

- Naša tvrtka surađuje s najbogatijim ljudima na svijetu, pa naši proizvodi i usluge moraju biti na razini. Upravo zato, tražimo nekoga čija će zadaća biti nadzirati kvalitetu cijele jahte; njezinih kupaonica, kreveta, kuhinjskih uređaja i svega ostalog, kako bismo bili sigurni da će naši kupci biti zadovoljni - tvrdi Aaron Harpin, direktor kompanije HushHush.com.

U tjedan dana možete zaraditi čak 8.450 kuna, a godišnje možete testirati do 50 jahti u njihovom vlasništvu. Osim luksuznih jahti, kompanija HushHush u svom portfelju ima i brojne luksuzne proizvode iz automobilske, modne i dizajnerske industrije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. veljača 2024 21:36