Global Top Employer

BAT je drugu godinu zaredom proglašen najboljim svjetskim poslodavcem

Ocjenjuje se praksa u kategorijama edukacije, razvoja zaposlenika, poslovne kulture i plaće
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

British American Tobacco (BAT) drugu je godinu zaredom proglašen najboljim globalnim poslodavcem i tako se našao na listi od samo 14 kompanija svijeta koje su ove godine dobile to priznanje.

Riječ je o nagradi Global Top Employer koje dodjeljuje institut Top Employers, neovisna organizacija koja proučava radne uvjete najvećih globalnih poslodavaca. Pritom procjena tvrtki koje konkuriraju za to prestižno priznanje uključuje opsežan pregled prakse poslodavaca u kategorijama edukacije, razvoja zaposlenika, poslovne kulture te plaće u kompaniji.

- Certifikat najboljeg globalnog poslodavca vidimo kao potvrdu nastojanja diljem čitave BAT grupe da osiguramo što kvalitetnije radno okruženje za naše zaposlenike. Potičemo zaposlenike na svim razinama na razvoj njihovih karijera kako bi u potpunosti ostvarili svoje ambicije i očekivanja - izjavila je Vera Čubranić Bocak, direktorica ljudskih potencijala BAT Adria regije.

BAT zapošljava više od 50 tisuća ljudi u više od 50 zemalja svijeta, dok u hrvatskom dijelu BAT-ovog Adria klastera radi više od 1700 ljudi. Lani je u Lijepoj našoj ta kompanija zaposlila više od 200 osoba, a od akvizicije TDR-a povećao je ukupan broj zaposlenih u svim dijelovima poslovanja za sedam posto. Osim zaposlenja, BAT je u Hrvatskoj potpisao suradnju s brojnim fakultetima i sveučilištima kako bi studentima pružio mogućnost stjecanje iskustva u dinamičnom i izazovnom korporativnom okruženju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:30