Novosti na vrhu

Anti Vlahoviću produljen mandat na čelu Adrisa do kraja godine, novi član Uprave Škopac

Robertu Škopcu mandat počinje teći 1. srpnja i traje do 30. lipnja 2023.
Ante Vlahović, predsjednik Uprave Adris grupe
 Davor Pongračić / CROPIX

Nadzorni odbor (NO) Adris grupe produljio je mandat predsjedniku Uprave Anti Vlahoviću do kraja ove godine, a novim je članom Uprave imenovan Roberto Škopac, koji je ujedno podnio ostavku na članstvo u NO-u, izvijestili su jučer iz rovinjske kompanije.

Nadzorni odbor, kako se navodi, na jučerašnjoj je sjednici Vlahoviću produljio mandat za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca ove godine, a Škopcu mandat počinje teći 1. srpnja i traje do 30. lipnja 2023.

Promjene u Upravi i NO-u Adris grupe bile su najavljene nakon glavne skupštine, na kojoj je odlučeno da dugogodišnji čelni čovjek kompanije Ante Vlahović početkom iduće godine ulazi u Nadzorni odbor.

“Dosadašnji predsjednik Uprave, Vlahović, izabran je za člana Nadzornog odbora s početkom mandata 1. siječnja 2020. godine. Za člana Nadzornog odbora izabran je i Vitomir Palinec, direktor financija Adris grupe, čiji mandat počinje zaključenjem ove glavne skupštine na kojoj je izabran”, izvijestili su iz Adrisa u priopćenju sa skupštine održane 11. lipnja.

Inače, uz predsjednika Uprave Antu Vlahovića, članovi Uprave Adris grupe su Marko Remenar te Damir Vanđelić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:17