Imenovanja

Alina Ružić i Diana Jokić preuzele su nove funkcije u Zagrebačkoj pivovari

Radi se o pozicijama direktorice za pravne i korporativne poslove te menadžerice za korporativne poslove
Alina Ružić i Diana Jokić
 Zagrebačka pivovara press

U Zagrebačkoj pivovari došlo je do novih imenovanja, Alina Ružić preuzela je funkciju direktorice za pravne i korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, dok je Diana Jokić postala menadžerica za korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, priopćeno je danas iz te tvrtke.

Alina je na novu poziciju u vodećoj domaćoj pivovari napredovala s funkcije više menadžerice za pravne poslove i odnose s javnošću za Hrvatsku. „Sadašnjim uspješnim radom na lokalnim i grupnim projektima pokazala je iznimne vještine i potencijal za novo imenovanje”, pojasnili su iz Zagrebačke pivovare.

Novo područje djelovanja Aline Ružić na poziciji direktorice za pravne i korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu obuhvaća regionalnu odgovornost za navedene zemlje, odnosno organizaciju, koordinaciju, kontrolu i predstavljanje cijelog poslovanja vezano uz pravne i korporativne poslove te interne i eksterne postupke i komunikaciju.

Alina se timu Zagrebačke pivovare pridružila na mjestu menadžerice za pravne poslove 2013. godine prelaskom iz tvrtke Coca-Cola HBC Hrvatska. Dosadašnjim radom na mnogobrojnim projektima stekla je veliko iskustvo i pokazala vrhunske kompetencije i znanja.

Nova zaduženja Diane Jokić na mjestu menadžerice za korporativne poslove za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu uključuju koordinaciju i provedbu komunikacijske strategije društvene odgovornosti i aktivnosti sa svim internim i eksternim javnostima. Također će obavljati poslove vezane uz razvoj i provedbu programa koji promiču odgovornu konzumaciju piva, s ciljem promicanja umjerene konzumacije piva i educiranja javnosti, kao i projekata iz područja zaštite okoliša.

Diana je postala dio tima Zagrebačke pivovare 2014. godine kao marketing menadžerica za evente i sponzorstva, gdje je stekla iskustvo i znanja na području postavljanja strateških okvira za sponzorstva. Diana je 2016. s pozicije sales event menadžerice za Ožujsko pivo prešla na poziciju menadžerice za brend doživljaje i sponzorstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2023 20:57