HRVATSKA SLAVI

Velikom slavlju povodom uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije pridružila se i HGK: zgradu su obojali nacionalnim bojama

‘Svakim postignućem naših sportaša Hrvatska se iznova pozicionira ne samo kao svjetski poznata turistička destinacija, već i kao zemlja odlučnih i vrijednih ljudi‘, izjavio je predsjednik HGK Luka Burilović

Zgrada HGK

 Mirna Bartolic/

Ogroman uspjeh naše nogometne reprezentacije slave svi u zemlji. Od mladih na ulicama, do kazališnih kuća, javnih ličnosti, pa i uglednih institucija. A kada Hrvatska slavi, slavi i Hrvatska gospodarska komora.

"Uspjeh naše nogometne reprezentacije nemjerljiv je doprinos međunarodnoj prepoznatljivosti i imidžu Republike Hrvatske", ističe u izjavi predsjednik HGK Luka Burilović. "Svakim postignućem naših sportaša Hrvatska se iznova pozicionira ne samo kao svjetski poznata turistička destinacija, već i kao zemlja odlučnih i vrijednih ljudi.

image

Zgrada HGK

Mirna Bartolic/
image

Luka Burilović

Zeljko Puhovski/Cropix

Sport povezuje, a svaki novi uspjeh na sportskim terenima potiče zajedništvo i nepokolebljivost u suočavanju s izazovima, promovira i čini nas vidljivijim i u poslovnom svijetu. Naši izvoznici, naši proizvodi, naše usluge i kroz ovakve uspjehe brendiraju se i čine nas prepoznatljivim. Vaš uspjeh obvezuje i pokazuje kako složan i uigran tim može postići vrhunske rezultate bez obzira na izazove i na tome vam od srca zahvaljujemo", zaključuje Burilović.

U čast naših nogometaša i zgrada HGK obojena je nacionalnim bojama.

image

Zgrada HGK

Mirna Bartolic/
image

Zgrada HGK

Mirna Bartolic/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:31