Novost u Revolutu

Uz eSIM mobilni podaci dostupni su i u inozemstvu bez neočekivanih troškova roaminga

‘Ovim novitetom nastojimo pojednostaviti živote svojih korisnika‘, poručuju iz kompanije

Revolut eSIM

 Revolut/

Revolut, globalna financijska aplikacija s više od 40 milijuna korisnika diljem svijeta i 400 tisuća korisnika u Hrvatskoj, postao je jedna od prvih digitalnih banaka u Europi koja svojim korisnicima nudi eSIM kartice i međunarodne podatkovne planove. Revolut eSIM im omogućuje da dobiju mobilne podatke u inozemstvu i ostanu povezani bez neočekivanih troškova roaminga i prekida.

Od 25. ožujka svi Revolut korisnici u Hrvatskoj, s mobilnim uređajima kompatibilnim s eSIM karticom imat će pristup eSIM-u, bez obzira na to koji Revolut plan koriste. Kada instaliraju eSIM, korisnici će moći nadopunjavati podatke gdje god krenu – bez potrebe za fizičkom SIM karticom. Osim toga, povezivanje eSIM-a omogućuje korisnicima korištenje aplikacije Revolut bez korištenja mobilnih podataka. Konkretno, ako u inozemstvu nema pristup internetu i dalje će moći pristupiti svojoj aplikaciji Revolut i koristiti sve proizvode i značajke, uključujući nadopunu mobilnih podataka.

Ultra korisnici dobit će pristup novoj pogodnosti u sklopu svog plana kada instaliraju eSIM putem aplikacije Revolut – 3 gigabajta mobilnih podataka za korištenje na međunarodnoj razini, uz limit koji se automatski obnavlja svaki mjesec. Korisnici u Hrvatskoj koji instaliraju svoj novi eSIM do 1. svibnja dobivaju ponudu dobrodošlice od 100 MB besplatnih međunarodnih mobilnih podataka.

Elyas Sadou, product owner eSIM-a u Revolutu poručio je kako ovim novitetom nastoje pojednostaviti živote svojih korisnika.

“Bez obzira nalazite li se u SAD-u, Australiji ili Egiptu, možete kupiti podatkovni plan uz samo nekoliko klikova na telefonu i jednostavno podijeliti sve fotografije svog putovanja s prijateljima i obitelji. To je ono što strastveni zaljubljenici u putovanja trebaju”, uvjeren je Sadou.

Ovaj novitet važan je u kontekstu porasta cijena korištenja mobilnih podatak u inozemstvu. Iako građani Europske unije unutar drugih zemalja članica zbog roaminga nemaju tih problema, izazov nastaje prilikom posjeta Ujedinjenom Kraljevstvu, Turskoj ili čak zemljama u našem susjedstvu. Većina mobilnih mreža u EU više ne dopušta svojim korisnicima "roaming kao kod kuće" u Ujedinjenom Kraljevstvu, a naknade za prijenos podataka za ostatak svijeta gotovo su uvijek izvan standardnih pogodnosti.

Nova usluga eSIM-a osigurava putnicima podršku Revoluta od samog početka do kraja putovanja. Od rezerviranja boravka putem značajke Smještaj, do uživanja u pristupu loungevima u više od tisuću zračnih luka, kao i bezbrižnosti uz hitnu medicinsku pomoć i stomatološko osiguranje za Premium, Metal i Ultra planove. Korisnici zatim mogu iskoristiti značajku Doživljaji za rezervaciju obilazaka i atrakcija, kao i trošiti poput lokalnog stanovništva uz konverziju valuta po konkurentnim cijenama u više od 30 valuta, a s eSIM-om više ne moraju brinuti o visokim troškovima roaminga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 11:51