MOJPOSAO

Tražite posao? Traje potraga za konobarima, automehaničarima, sommelierima...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Matija Djanjesic/Cropix

Otvorena si, kreativna i profesionalna osoba? Voliš raditi u timu? Usmjeren/a si na cilj? Ne traži dalje jer Restaurant 360 traži upravo tebe! Trenutno zapošljavaju na pozicijama Barmen (m/ž), Konobar (m/ž), Sommelier (m/ž) i Slastičar (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude osiguran smještaj o trošku poslodavca, napredovanje kroz različite oblike profesionalnog i osobnog usavršavanja te rad u dinamičnom i poticajnom okruženju. Javi im se do 17. veljače.

Tvrtka Geolux je jedan od lidera na međunarodnom tržištu radarske hidrološke instrumentacije, s prodajom u više od 50 zemalja svijeta. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, trenutno zapošljavaju na radnom mjestu Embedded Software Engineer (m/ž). Njihova ponuda uključuje konkurentnu plaću, fleksibilno radno vrijeme, mentorstvo od strane inženjera s 15+ godina radnog iskustva i priliku za rad u međunarodnom okruženju. Rok za prijavu na oglas ističe 18. veljače.

Njemački jezik imaš 'u malom prstu', odnosno na razini C1/C2/izvorni govornik? Veseliš se razgovoru s ljudima? Prilično dobro se snalaziš u MS office-u? Onda je ovo posao za tebe! Zeus prima te poziva da im se pridružiš na radnom mjestu: Agent za korisničku podršku na njemačkom jeziku (m/ž). Posao se u cijelosti odrađuje na daljinu, sam/a biraš satnicu koju želiš raditi, plaća se kreće u rasponu od 6.700 do 7.500 kuna neto, a tvrtka ti osigurava kontinuirano mentorstvo i praćenje napretka. Oglas ostaje aktivan do 18. veljače.

Tvrtka Autobus, ovlašteni zastupnik IVECO BUS za Republiku Hrvatsku, zbog proširenja programa rada, povećanja posla i povećanja efikasnosti u servisu vozila u Zagrebu traži više izvršitelja na radnom mjestu: Automehaničar (m/ž). Savršen kandidat/kinja posjeduje praktično iskustvo na održavanju i popravljanju autobusa, voli raditi u timu i spreman/spremna je na povremeni terenski rad. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 17. veljače.

Adria grupa zapošljava na radnom mjestu: Radnik na održavanju – Domar (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 1 godinu radnog iskustva na poslovima održavanja i energetike i poznavati rad na računalu, a prednost pri zapošljavanju imaju otvoreni i fleksibilni kandidati, kod kojih je primjetna želja za daljnjim radom i timskim radom. Ako želiš postati dijelom njihovog tima, javi im se do 17. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 00:00