PRODAJNI MINDSET

Počelo je zagrijavanje za regionalnu konferenciju ‘The Wolf Strikes Again‘: Stiže i vuk s Wall Streeta Jordan Belfort

U četvrtak je na 14. katu Sky Officea warm-up partijem najavljena konferencija

Saša Tenodi i Vedran Sorić

 

 Ronald Gorsic/Cropix

Počelo je zagrijavanje za regionalnu konferenciju "The Wolf Strikes Again" koja će u studenom okupiti vrhunske prodavače i predavače, među njima i najpoznatijeg među njima - vuka s Wall Streeta Jordana Belforta čija je priča postala globalno poznata nakon istoimenog filma Martina Scorsesea. U četvrtak je visoko iznad Zagreba na 14. katu Sky Officea warm-up partijem još jednom, ovaj put u neformalnom okruženju, najavljena konferencija čija je glavna zvijezda taj bivši broker i jedan od najpoznatijih svjetskih govornika o temama prodaje, poduzetništva i motivacije. U opuštenom stilu, terase su po prvi puta postale mjesto na kojem se na licu mjesta pripremala hrana, dok je šank s pićem u kućnoj atmosferi bio u svakom trenutku dostupan gostima - kako bi si u bilo kojem trenutku sami mogli napuniti prazne čaše.

- Ovaj party ipak nije lud baš kao u filmu - našalio se Vedran Sorić, jedan od idejnih začetnika Prodajnog mindseta, i nastavio:

- Htjeli smo okupiti ljude koji nas podržavaju od trenutka kad smo krenuli s idejom do danas, a naš je cilj da na ovoj zabavi sve bude nekako pomaknuto. Pa ne znam ni tko je do sad u Zagrebu roštiljao na 14. katu - rekao je Sorić.

Organizatori će nastojati i na konferenciji izaći iz okvira uobičajenog - po principu očekuj neočekivano. Namijenjena je svima onima koji su na neki način povezani s prodajom.

- A to zapravo znači za sve ljude, jer smo svi mi na neki način uključeni u prodaju, htjeli si to priznati ili ne. Siguran sam da će svi oni koji u svom radu komuniciraju s ljudima moći izvući nešto korisno iz konferencije. Posebno jer će imati priliku upoznati ljude koje inače nemaju mogućnost ni susresti - najavljuje Sorić koji će uz Sašu Tenodija i Ognjena Bagatina biti jedan od govornika na konferenciji.

- Prodaja je vještina preživljavanja, uvijek je bila i uvijek će biti. Ako postoji netko tko nas može naučiti tehnike i vještine kako se to radi, onda je to bez sumnje Jordan Belfort - uvjeren je Saša Tenodi, socijalni pedagog i jedini NLP trener educiran u SAD-u. Telefonska prodaja, dogovaranje sastanaka, prezentiranje, ali i vještine uspješne neverbalne komunikacije samo su dio onoga što ovaj iskusan i karizmatičan komunikator može prenijeti publici.

- Glas, tonalitet, ubrzavanje i usporavanje govora mogu učiniti veliku razliku po pitanju utjecaja na osobu koja sluša. Suština prodaje je komunikacija pa su dobri komunikatori ujedno i dobri prodavači. Često i nesvjesno pa će dio toga biti demistificiran na konferenciji - poručuje Sorić.

Konferencija "The Wolf Strikes Again" vrhunac je "Prodajnog mindseta", jedinstvenog koncepta evenata, edukacije i networkinga osmišljenog kako bi pomogao u unapređenju prodajnih vještina i profesionalizaciji prodaje. Zajednički ga vode Saša Tenodi i Vedran Sorić uz podršku Ognjena Bagatina.

Uz Belforta, kroz iduće mjesece postat će poznati i drugi govornici na konferenciji nakon koje će slijediti opuštanje na tematskim partijima. Ulaznice su već u prodaji, a neki od njih uključuju i fotografiranje s Jordanom Belfortom.

image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 22:29