INVESTICIJSKI CIKLUS

Pevex otvorio novi prodajni centar u Vrbovcu: Uskoro slijedi iskorak i na inozemna tržišta

Iduće godine u planu su otvaranja još dva prodajna centra, i to u Zaboku i Poreču

Pevex Vrbovec

PEVEX, prvi hrvatski trgovački lanac danas je svečano otvorio 29. prodajni centar u Vrbovcu. Na gotovo 2000 četvornih metara kupcima je dostupno gotovo 9000 proizvoda, javljaju iz kompanije. Kupci kupovinu mogu obavljati putem usluge Click&Collect gdje im je na raspolaganju više od 40.000 artikala, ili preko narudžbe u samom prodajnom centru.

"Predviđeni investicijski ciklus ide željenom dinamikom i baš kao što smo najavljivali širimo prodajnu mrežu. Godinu završavamo dobrim poslovnim rezultatima i uspješnom realizacijom strateških projekata. Ovom prilikom zahvaljujem našim zaposlenicima na svakodnevnom trudu koji iskazuju, kupcima na povjerenju koje nam daju, dobavljačima koji su naši partneri u svim projektima te vlasnicima čiju podršku imamo za ono što radimo", rekao je prilikom otvorenja predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo.

image

Denis Kralj, Krešimir Bubalo, Eugen Perić i Velimir Jendriš

U priopćenju ističu kako PEVEX Vrbovec zapošljava 18 djelatnika iz područja Vrbovca i okolice.

Kupcima u Vrbovcu nudi se i dodatna usluga, besplatna dostava za kupnju preko 200 eura do 10km. Ta će pogodnost vrijediti nekoliko mjeseci.

Prodajni centar PEVEX Vrbovec se nalazi u sklopu trgovačkog centra BRAVEL na adresi Zagrebačka ulica 146., gdje kupce čekaju brojni popusti i pogodnosti povodom otvorenja kao i nagradna igra.

Dolazak prvog hrvatskog trgovačkog lanca u Vrbovec dio je investicijskog ciklusa PEVEX-a koji uključuje 40 prodajnih centara diljem Hrvatska, a nakon toga slijedi iskorak na inozemna tržišta. Podsjetimo, kompanija je nedavno krenula s izgradnjom logističko-distributivnog centra vrijednog gotovo 13,5 milijuna eura, a iduće godine u planu su otvaranja još dva prodajna centra i to u Zaboku i Poreču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:40