ŠIRI SE PRODAJNA MREŽA

Pevex dolazi u Vrbovec, a s novim centrom i nova radna mjesta: Otvorenje se planira za kraj godine

To je već treći prodajni centar koji je asortimanski i izgledom primjereniji manjim gradovima

Pevex

 Vlado Kos/Cropix

Pevex nastavlja širiti prodajnu mrežu pa dolazi i u Vrbovec, a za taj projekt je, javljaju iz kompanije, potpisan ugovor o zakupu s tvrtkom BRAVEL.

Dio je to investicijskog ciklusa Pevexa u kojem je planirano ove i iduće godine otvoriti nekoliko prodajnih centara te realizirati velike strateške projekte.

U novom prodajnom centru u Vrbovcu posao će pronaći 20-ak osoba, a na gotovo 2000 četvornih metara do kraja godine kupci iz Vrbovca i okolice moći će birati oko 9.000 proizvoda prvog hrvatskog trgovačkog lanca. Uz to se kupcima nudi mogućnost kupovine vise od 40.000 artikala preko usluge Click & Collect ili preko narudžbe u samom prodajnom centru.

Bit će to treći Pevexov prodajni centar manjeg formata, ali kupcima pruža mogućnost kupovine cjelokupnog Pevexovog asortimana.

„Pevex uspješno slijedi svoj razvojni put i nastavlja investirati u nove prodajne centre, širi mrežu trgovina, ali i ono što je posebno važno, otvaramo nova radna mjesta. Ovo je naš treći prodajni centar koji je asortimanski i izgledom primjereniji manjim gradovima, ali kupcima je na raspolaganju cjelokupan asortiman koji imamo i u prodajnim centrima velikih formata. Otvorit ćemo novih 20 radnih mjesta te uspješno doprinositi razvoju vrbovečkog kraja“ – naglasio je prilikom potpisivanja ugovora predsjednik Uprave Pevexa Krešimir Bubalo.

image

Krešimir Bubalo

Vlado Kos/Cropix

Prodajni centar Pevex u Vrbovcu bit će u sklopu trgovačkog centra BRAVEL, ističu u priopćenju iz kompanije, a otvorenje se planira krajem ove godine.

Podsjetimo, kompanija je nedavno predstavila obnovljeni prodajni centar u Virovitici te najavila dolazak u Zabok i Poreč.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:29