12. izdanje

Objavljen program ovogodišnje HR Days konferencije: Svjetski stručnjaci dolaze u Rovinj

Na konferenciji će se predstaviti i inovativne HR prakse, a najuspješnija među njima preuzet će titulu Najbolje regionalne HR prakse

11. HR Days konferencija

Najznačajniji regionalni susret HR zajednice vraća se ‘korijenima‘ i originalnom, proljetnom terminu te će se ovogodišnje, 12. izdanje konferencije održati 8. i 9. svibnja u Rovinju. Ovogodišnja konferencija, koju s ponosom organizira MojPosao, vodeći portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta i dio Alma Career grupacije, predstavlja savršen spoj prakse i teorije, kao i edukacije i zabave. Tako će svi sudionici doživjeti nezaboravno iskustvo.

U fokusu će se naći teme poput upravljanja low performerima, ugradnje kulture održivog poslovanja, primjene umjetne inteligencije i neuroznanosti u ljudskim resursima, povećanja prediktivne valjanosti u regrutaciji te recruitment marketinga.

U Rovinju će nam se pridružiti neki od svjetskih imena poput nenadmašnog stručnjaka za otpornost Ronana Harringtona, preko majstora zadržavanja najboljih talenata Armina Trosta i specijalistice za buđenje uspavanih zaposlenika Maggi Evans pa sve do Kena i Debre Corey, prvog bračnog para koji će održati predavanje na Daysima i to na temu s kojom se mnogi mogu poistovjetiti – sprječavanja loših šefova u uništavanju karijera.

image

HR Days konferencija

Moj Posao/

Dobar dio vremena bit će posvećen i raznovrsnim radionicama za profesionalni, ali i osobni rast.

HR Days donosi i dva interesantna okrugla stola. Prvi panel "Inkluzija stranih radnika“ bit će posvećen razmatranju izazova, prilika i najboljih praksi u integraciji stranih radnika u Hrvatskoj. Drugi panel "To return or not to return" će istražiti prednosti i nedostatke povratka radnika u ured te alternative poput fleksibilnog radnog vremena ili rada na daljinu.

Na konferenciji će se predstaviti i inovativne HR prakse koje su duboko utjecale na korporativnu kulturu, angažiranost zaposlenika i poslovne uspjehe, a najuspješnija među njima preuzet će titulu Najbolje regionalne HR prakse.

Više informacija o predavačima i programu konferencije nalazi se na web stranici HR Days konferencije. Partneri konferenciju su Algebra, Employer Partner i DeeP Project.

image

HR Days konferencija

Moj Posao/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 13:30