USPJEŠNA AKVIZICIJA

NoteMachine Adria napušta Hrvatsku: Payten preuzeo 150 bankomata na Jadranu

Bankomati će nastaviti biti dostupni pod MoneyGet brendom, Paytenovom mrežom bankomata koja se proteže regijom jugoistočne Europe

MoneyGet preuzeo Payten

Payten je preuzeo mrežu više od 150 bankomata diljem Jadrana od NoteMachine Adria, koji napušta hrvatsko tržište.

Nakon godina uspješnog poslovanja tvrtka NoteMachine Adria odlučila je napustiti hrvatsko tržište, javljaju iz kompanije, a njihovim klijentima i partnerima ponuđena je mogućnost nastavka pružanja bankomatskih usluga na svojim lokacijama pod brandom MoneyGet ATM. MoneyGet je nezavisna bankomatska mreža koja se proteže cijelom regijom jugoistočne Europe. MoneyGet bankomati dostupni su na brojnim lokacijama, u centrima gradova, supermarketima i turističkim lokacijama, a osiguravaju dostupnost gotovog novca lokalnoj zajednici, ali i mnogobrojnim turistima koji posjećuju našu obalu.

„Kao tvrtka koja posluje s više od 500 neovisnih bankomata u četiri zemlje u regiji, uključujući Hrvatsku, Crnu Goru, Albaniju i Srbiju, radujemo se što ovom akvizicijom možemo dalje proširiti dostupnost bankomatskih usluga za sve korisnike. Naše široko iskustvo u financijskoj industriji, u segmentu bankomata i pripadajućih naprednih tehnologija, pomaže nam da korisnicima pružimo visoku dostupnost i sigurnost naših bankomata“, naglasio je Maciej Żołyński, direktor IAD & IPD grupe u Paytenu.

MoneyGet mreža bankomata u vlasništvu je kompanije Payten, koja je dio ASEE Grupe, jedne od najvećih IT tvrtki u proizvodnji i implementaciji vlastitih softverskih rješenja i usluga u regiji Jugoistočne Europe, Turskoj, Španjolskoj, Portugalu, Andori, Kolumbiji, Peruu, Dominikanskoj Republici, Slovačkoj i Češkoj Republici.

Iz kompanije navode da se Payten specijalizirao za razvoj, prodaju i podršku rješenjima za plaćanje, uključujući najmodernije i najpouzdanije bankomate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. studeni 2023 22:22