OGROMAN USPJEH

Naše najveće neovisne agencije, 404 i Shape postaju dio MYTY grupe - vodeće grupacije njemačkih i švicarskih agencija

Riječ je o najbrže rastućoj europskoj inicijativi koja konsolidira komunikacijske, marketinške i tehnološke agencije

Nikola Vrdoljak, Marina Pintarić i Zoran Šteković

 /404

404, najveća hrvatska komunikacijska agencija i Shape, tehnološka kompanija koja je dio 404 grupe, postaju dio MYTY, vodeće grupacije njemačkih i švicarskih agencija, čije je sjedište u Berlinu. Velik je to uspjehu o kojem su danas dojavili iz agencije 404.

Inicijativa MYTY okuplja 10 agencija u 26 ureda širom Njemačke i Švicarske i do sada je bio fokusiran na DACH tržišta (Njemačka, Austrija, Švicarska), a 404 postaje HUB za širenje grupacije u jugoistočnoj Europi.

Riječ je o najbrže rastućoj europskoj inicijativi koja konsolidira komunikacijske, marketinške i tehnološke agencije, ističe se u priopćenju iz agencije.

MYTY je grupacija koja okuplja najbolje agencije iz svojih područja, a da pritom sve agencije unutar grupe zadržavaju potpunu samostalnost.

404 je najveća hrvatska komunikacijska agencija s više od 80 klijenata iz najjačih industrija regije, dok je Shape fokusiran na tehnološke projekte. Grupa zapošljava 180 zaposlenika i više od 8 godina je jedan od lidera na tržištu Hrvatske i regije.

Ovaj iskorak za 404 i Shape donosi priliku za rad s najboljim agencijama i klijentima iz Njemačke i Švicarske.

"404 nastavlja poslovati potpuno neovisno, pod istim brandom i svojom će znanjima i timovima doprinijeti razvoju cijele grupe. Fokusirani smo na naše klijente koji su primarno lideri u svojim industrijama, digital izazivači te lideri tech sektora. MYTY je korak dalje koji će nam omogućiti da našim klijentima osiguramo još bolju i napredniju uslugu, a našim timovima da rade na novim izazovnim klijentima i tržištima“, rekao nam je Nikola Vrdoljak iz agencije 404.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. siječanj 2024 13:23