Imenovanje u Krašu

Marijana Knežević Tudić imenovana na mjesto članice uprave Kraša

Cijela industrija suočava s nezapamćenim pritiskom rasta cijena kakaovca, naše ključne sirovine

 Photo:krasnodar Persun/

Nadzorni odbor Kraša imenovao je Marijanu Knežević Tudić za novu članicu Uprave Kraša, s početkom mandata od 15. travnja 2024. godine. Marijana Knežević Tudić na tu poziciju dolazi s mjesta direktorice Službe centralne nabave u Krašu, a u svojem će resoru biti zadužena za operativne poslove koji uključuju proizvodnju i održavanje, nabavu te investicije.

Marijana Knežević Tudić nakon završetka Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta započela je svoju karijeru u Krašu 2000. godine, počevši od pripravničke pozicije, a kroz godine razvoja radila je u različitim resorima kompanije poput proizvodnje, marketinga i prodaje te nabave. Na sjednici Nadzornog odbora utvrđeno je da će Mario Müller kao član uprave preuzeti odgovornost za resor prodaje i marketinga.

„Iznimna mi je čast što sam dobila priliku i dalje razvijati kompaniju na poziciji članice Uprave Kraša. Nakon što sam provela gotovo dvadeset i pet godina života u Krašu, usudila bih se reći da ga poznajem u dušu, no svjesna sam odgovornosti pozicije koju ona nosi, pogotovo u trenucima kad se cijela industrija suočava s nezapamćenim pritiskom rasta cijena kakaovca, naše ključne sirovine. Ipak, dobro znam da je snaga Kraša u njegovoj tradiciji i kvaliteti, vjernosti potrošača i predanosti zaposlenika, te vjerujem da ćemo zajedničkim snagama i u ovim izazovnim trenucima, kao i dosad, uspjeti zadržati stabilnost poslovanja te nastaviti razvijati kompaniju dalje s naglaskom na investiranje u proizvodnju i naše ljude“, izjavila je Marijana Knežević Tudić, članica Uprave Kraša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:45