PRIZNANJE ZA IZVRSNOST

Lošinjski hotel Bellevue proglašen je trećim najboljim spa hotelom u Europi na prestižnoj dodjeli nagrada The Luxury Spa Edit Awards

Nagrada se dodjeljuje najboljim lječilištima, klinikama i wellness odmaralištima

Hotel Bellevue Spa Garden

 Marko Marinkovic/Marko Marinkovic

Wellness centar hotela Bellevue prepoznat je kao treća najbolja spa destinacija u Europi. Smješten u neposrednoj blizini uvale Čikat na Lošinju, Bellevue se ističe svojim cjelovitim pristupom wellnessu u kojem koristi svojstva ljekovitosti prirode. Odmorište svjetske klase uključuje privatni vrt, modernu zonu za opuštanje i fitness te prostrane unutarnje i vanjske bazene s morskom vodom. Izvrsnost Bellevue Spa Clinic prepoznata je i od strane žirija Luxury Spa Edit Awards, nagrade koja se dodjeljuje samo najboljim lječilištima, klinikama i wellness odmaralištima, ističe se u priopćenju. Nominirane pobjednike individualno su odabrali najveći stručnjaci wellness industrije te putopisci poznatih publikacija poput The Times, The Telegraph i Conde Nast Traveller.

Jedan od najpopularnijih wellness tretmana unutar centra je Sea-Tox program koji kroz pomno kreirani plan detoksikacije, uz pomoć morske vode, dubinski čisti organizam, balansira hormone, ublažava upale, aktivira staničnu regeneraciju, usporava oksidativni stres i povećava energiju. Opuštajuća Sea-Tox masaža koristi snagu ruku, ali i specijaliziranih valjaka koji razrađuju kožno tkivo i vlaknasti celulit kako bi se potaknuo proces eliminacije toksina. Koristeći snagu ekstrakta morske biljke i magnezija, tijelo se potiče na energiziranje limfnog sustava za čišćenje, ispiranje i oksigenaciju mišića i tkiva te smanjenje zadržavanja vode.

Osim Sea-Tox programa koji je dostupan u paketima od tri, sedam ili četrnaest dana, Bellevue Spa Clinic nudi i popularnu „plutajuću masažu“ koja se odvija na posebno dizajniranom vodenom jastuku, oponašajući ritam blagih valova. Priroda jastuka i položaj tijela omogućuju manipuliranje mišićima i tetivama iz svakog kuta, pružajući terapeutu veću mogućnost kontrole nad tijelom.

image

Hotel Bellevue

Marko Marinkovic/Marko Marinkovic

O Lošinj Hotels & Villas:

Lošinj Hotels & Villas brand je luksuznih hotela i vila smještenih na slikovitom otoku Lošinju u Hrvatskoj. Brend nastoji gostima pružiti jedinstveno iskustvo, spajajući lokalnu tradiciju s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju. Otok Lošinj ima bogatu lječilišnu baštinu koja datira još od 19. stoljeća, a Lošinj Hotels & Villas posvećeni su očuvanju i promicanju spoja luksuza i wellnessa.

Lošinj Hotels & Villas posjeduje i upravlja nad nekoliko objekata, uključujući Hotel Bellevue, Boutique Hotel Alhambra i niz luksuznih povijesnih vila kao što su Captain‘s Villa Rouge, Villa Hortensia, Villa Mirasol i Villa Hygeia, kao i najnovijom Villa Sea Princess Nika. Svaki objekt nudi gostima neusporedivo iskustvo, zaključuje se u priopćenju, spajajući povijest otoka, prirodnu ljepotu i posvećenost zdravlju sa smještajem i uslugama svjetske klase. Lošinj Hotels & Villas gostima pruža jedinstvenu priliku da upoznaju otočku tradiciju liječenja te se prepustite pomlađujućim spa tretmanima i najfinijem gostoprimstvu.

image

Hotel Bellevue

Marko Marinkovic/Marko Marinkovic
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 21:57