KLJUČ USPJEHA

Lošinj Hotels & Villas imenovao novu izvršnu direktoricu ljudskih resursa, Dijanu Šapinu

Ona u kompaniju donosi dugogodišnje međunarodno iskustvo stečeno diljem svijeta

Lošinj Hotels & Villas

Lošinj Hotels & Villas imenovao je Dijanu Šapinu novom izvršnom direktoricom ljudskih resursa. Dijana Šapina se pridružuje timu Lošinj Hotels & Villas, javljaju iz kompanije, te donosi dugogodišnje međunarodno iskustvo stečeno diljem svijeta, radeći na različitim pozicijama u hotelijerstvu i ljudskim resursima u Kanadi, Njemačkoj, Škotskoj i Hrvatskoj.

Nakon završetka studijskog programa za menadžment hotelijerstva i turizma na George Brown College u Torontu, Šapina je započela svoju karijeru u hotelijerskoj industriji, surađivala je sa vrhunskim kuharima i hotelijerskim timovima kao voditeljica odjela hrane i pića u Calgary Winter Clubu te kao menadžerica odjela hrane i pića u Calgary‘s Charcut, Hotel Le Germain. 2015. godine se vratila u Hrvatsku kako bi se pridružila grupaciji Sunčani Hvar Hotels kao generalna menadžerica objekata na plažama.

U priopćenju se navodi da ju je njezina strast za vođenjem i razvijanjem kadrova i ljudskih talenata navela da nastavi edukaciju i završi poslijediplomski studij usmjeravanja i razvoja karijere na Edinburgh Napier University u Ujedinjenom Kraljevstvu. Nakon programa, preselila se u Njemačku, gdje je radila kao viša korporativna specijalistica za zapošljavanje i razvoj talenata u GUS - Global University Systems u Njemačkoj.

image

Dijana Šapina

„Moj internacionalni put i iskustvo rada u raznolikim kulturološkim okruženjima pružili su mi duboko razumijevanje potreba zaposlenika širom svijeta. Vjerujem da je ključ uspjeha svake tvrtke njena posvećenost razvoju ljudskih resursa. Moja strast za vođenjem i razvojem talenata usmjerena je prema stvaranju poticajnog radnog okruženja u kojem svaki zaposlenik može postići svoj puni potencijal. Lošinj Hotels & Villas ima bogatu tradiciju pružanja vrhunske usluge, a moj cilj je podržati tu tradiciju kroz poticanje rasta, motivacije i profesionalnog razvoja našeg tima. Radujem se zajedničkom oblikovanju uspješne budućnosti ove prekrasne destinacije.“ – istaknula je Dijana Šapina, izvršna direktorica ljudskih resursa.

Lošinj Hotels & Villas

Lošinj Hotels & Villas istaknuti je brend vrhunskih i luksuznih hotela i vila smještenih na slikovitom otoku Lošinju. Gostima pruža jedinstveno iskustvo, spajajući lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju. Otok Lošinj poznat je po bogatoj lječilišnoj tradiciji, koja datira još od kraja 19. stoljeća, a brend Lošinj Hotels & Villas posvećen je očuvanju i promicanju ovog naslijeđa luksuza i wellnessa. Unutar brenda Lošinj Hotels & Villas nalazi se nekoliko luksuznih objekata, uključujući boutique hotel i niz ultraluksuznih povijesnih vila, kao i Classic Collection objekti s četiri zvjezdice. Svi objekti su smješteni u srcu lošinjske ljekovite klime, nude prekrasan pogled na more, restorane svjetske klase, nagrađivane wellness programe te cijeli niz sadržaja idealnih za intimni, aktivni ili obiteljski odmor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. studeni 2023 15:04