OBEĆAVAJUĆE PARTNERSTVO

Jedinstven model bankoosiguranja uskoro na hrvatskom tržištu: PBZ-a i Generali osiguranja udružit će snage

Osmišljen je i novi krovni brend “BE PROTECTED” u svrhu jačanja poslovanja bankoosiguranja

Sjedište PBZ-a

 PBZ

Privredna banka Zagreb je najavila partnerstvo Intese Sanpaolo i Generali osiguranja, javljaju iz PBZ-a. Ovo partnerstvo se uspostavlja, kažu, u svrhu jačanja poslovanja u području bankoosiguranja na hrvatskom tržištu te pružanja sveobuhvatne ponude osiguranja namijenjene pojedincima, obiteljima i tvrtkama.

Partnerstvo će objediniti, navodi se u priopćenju, poznavanje potreba i zahtjeva klijenata i razvijenu poslovnu mrežu Privredne banke Zagreb s bogatom tradicijom i iskustvom Generali osiguranja u razvoju i ponudi osigurateljnih proizvoda. Tako će uskoro na hrvatskom tržištu biti predstavljen jedinstven model pružanja usluge bankoosiguranja, razvijen u suradnji s timom međunarodnih i domaćih stručnjaka.

“Udruživanjem snaga, pozicija i stručnosti PBZ-a i Generali osiguranja u Hrvatskoj, koji se oslanjaju na respektabilno međunarodno iskustvo svojih matičnih grupacija, u prilici smo stvoriti dodanu vrijednost za naše klijente i ponuditi im najkvalitetnija financijska rješenja i vrhunsko korisničko iskustvo. Ova suradnja predstavlja iskorak u našem snažnom i učinkovitom partnerstvu za daljnje poboljšanje i personalizaciju iskustva u pružanju usluga zaštite klijenata,” rekao je Hrvoje Dajak, član Uprave PBZ-a za područje poslovanja sa stanovništvom i malim poduzećima.

“Naš strateški cilj je postati Lifetime - cjeloživotni partner našim klijentima i ovim partnerstvom ponosni smo što jačamo naš odnos s PBZ-om nudeći njihovim klijentima fleksibilna rješenja za dodatnu zaštitu pojedinaca, obitelji i tvrtki u Hrvatskoj”, izjavio je Mario Carini, predsjednik Uprave Generali osiguranja d.d.

Osmišljen je i novi krovni brend “BE PROTECTED” u svrhu jačanja poslovanja bankoosiguranja. Njegov grafički dizajn s pomno odabranom tipografijom intuitivno i izravno osnažuje i ističe poruku koncepta zaštite kao vrijednost koju ovi proizvodi donose klijentima banke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:52