JEDNOROG NA TURNEJI

Infobip širom SAD-a pokrenuo globalnu seriju developerskih meetupa

Iduće godine u planu još veći broj meetupa, a od grada do grada Sjevernom Amerikom putovat će posebno Infobip rekreacijsko vozilo

Vizualizacija Infobip meetup roadshowa

Infobip, globalno najpovezanija cloud komunikacijska platforma, pokrenuo je seriju globalnih developerskih meetupa kako bi dao dodatni doprinos u izgradnji zajednice tech entuzijasta u 18 gradova SAD-a i Kanade. U domaćem jednorogu smatraju kako organizacijom ovakvih događaja, koji su do sada u sklopu vlastite meetup grupe okupili preko 1.300 sudionika, mogu pružiti vrijedne prilike za umrežavanje i predstavljanje svojih rješenja.

„Infobipov Shift tim odlučio je proširiti svoje aktivnosti na sjevernoameričko tlo, osobito SAD, kroz organizaciju roadshowa, odnosno niza meetupa, putujući od grada do grada. Oduševljeni smo odazivom i veseli nas činjenica da smo velikom broju developera u Sjevernoj Americi detaljno predstavili Infobip, našu priču i rješenja te im prenesli najnovija znanja i iskustva“, istaknuo je Ivan Burazin, član uprave Infobipa za developersko iskustvo.

Ove je godine u sklopu sjevernoameričke turneje održano 18 meetupa, navodni s eu priopćenju jednoroga, od Miamija i Bostona, pa do Seattlea, Las Vegasa i Toronta u Kanadi, a ukupno je 50 govornika iz Infobipa i ostalih kompanija kao što su Docker, Postman i GitHub govorilo o aktualnim developerskim temama.

image

Infobip širom Sjeverne Amerike pokrenuo globalnu seriju developerskih meetupa

„Kao i uvijek, neprestano gledamo kako ovakva događanja unaprijediti. Kroz 2022. proputovali smo 15 američkih saveznih država i posjetili Kanadu. U idućoj godini fokusirat ćemo se na organizaciju kvartalnih meetupa u pet ključnih gradova koji su se pokazali najuspješnijima, čime ćemo dodatno podići njihovu kvalitetu na još višu razinu, s većim brojem posjetitelja i meetupa“, zaključuje Nikola Radišić, član Infobip Shift tima te najavljuje kako će velika novost biti i Infobip rekreacijsko vozilo, tzv. RV, kao službeno prijevozno sredstvo za putovanje od grada do grada koje će biti točka okupljanja i druženja zajednice tech entuzijasta.

Infobip na ovaj način želi stvoriti zajednicu developera u gradovima širom Sjeverne Amerike, zaključuju u priopćenju, okupljenu oko najnovijih tehnologija.

image

Nikola Pavešić

image

Infobip širom Sjeverne Amerike pokrenuo globalnu seriju developerskih meetupa

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:25