BRZA DOSTAVA

Glovo Express pokriva 80 posto Zagreba: Otvorili drugu poslovnicu

Time je kupcima iz zapadnog dijela Zagreba unutar aplikacije Glovo dostupno više od 2500 različitih proizvoda

Glovo poslovnica

Glovo, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda, otvorila je drugu Glovo Express trgovinu u Zagrebu, na Zagrebačkoj cesti.

Time je kupcima iz zapadnog dijela Zagreba unutar aplikacije Glovo dostupno više od 2500 različitih proizvoda iz različitih kategorija kao što su: voće i povrće, piće, mliječni proizvodi, grickalice, slatkiši, osobna higijena, proizvodi za čišćenje doma, s iznimno brzom dostavom, ispod 30 minuta, stoji u priopćenju.

Glovo Express trgovine su posebno dizajnirane za ponudu proizvoda široke potrošnje i još mnogo toga, s dostavom za manje od 30 minuta, a ponuda proizvoda je navedena isključivo u aplikaciji Glovo.

Prvi Glovo Express u Hrvatskoj otvoren je u studenom 2021. na zagrebačkoj Radničkoj cesti i, prema riječima predstavnika Glova, do sada ima izniman uspjeh.

Dvije trgovine u Zagrebu strateški su pozicionirane, javljaju iz kompanije, kako bi osigurale optimalnu pokrivenost glavnog grada Hrvatske, a korisnici imaju i mogućnost osobnog preuzimanja.

"Lansiranje još jednog Glovo Expressa na hrvatsko tržište i prelazak na novu, višu razinu dostave na zahtjev za nas je ključni trenutak, ali i pozitivan utjecaj na interes naših korisnika. Ovo je samo nastavak naše usmjerenosti na slušanje potreba naših kupaca i pružanje ultra brze dostave za širok asortiman proizvoda. Zahvaljujući našem dobro posloženom poslovanju u trgovini, naš tim će pripremiti narudžbu kupca u manje od tri minute i dostaviti je do kućnog praga za manje od 30 minuta. Drugom trgovinom područje dostave Glovo Expressa pokrivat će više od 80 posto Zagreba, što je jamstvo kvalitete i pravovremene isporuke proizvoda našim kupcima“, rekao je Drago Cota, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:52