VRIJEDNO PRIZNANJE

Fortenova grupa i njezine 22 kompanije dobile certifikat Best Places to Work

Prepoznata važnost pozitivnog iskustva na radnom mjestu i prije svega cijene svoje zaposlenike

Zgrada Fortenova Grupe

 Darko Tomas/Cropix

Nakon uspješno završenog procesa evaluacije, javljaju iz Fortenova grupe, 22 kompanije dobile su certifikat Best Places to Work. Međunarodna je to potvrda koja poručuje da kompanije Grupe prepoznaju važnost pozitivnog iskustva na radnom mjestu i prije svega cijene svoje zaposlenike. Time se Fortenova grupa svrstala u društvo vodećih svjetskih kompanija koje dosljedno ostvaruju dugoročne poslovne rezultate kroz visoku angažiranost zaposlenika, participativno vodstvo i usmjerenost na ljude.

Kroz prepoznavanje Grupe kao Best Place to Work potvrđuje važnost doprinosa svakog zaposlenika te se razvija i jača employer branding. navode u priopćenju. Certifikat Best Place to Work, Fortenova grupu i njezine kompanije izdvaja na tržištu rada, omogućuje kvalitetnije privlačenje novih zaposlenika, posebice mladih, koji prepoznaju važnost nezavisnih potvrda i snažnog fokusa tvrtki u izgradnji poželjnog mjesta za rad.

„U vrlo kratkom vremenu, dobili smo i drugu neovisnu potvrdu da naša posvećenost stalnom poboljšavanju radnih uvjeta i, općenito, zadovoljstvu naših zaposlenika, daje rezultate. Još nam je važnije da su nam kroz ovaj proces certifikacije to potvrdili upravo zaposlenici iz različitih kompanija i s različitih tržišta na kojima Grupa posluje. A ako naše kolegice i kolege u svim dijelovima Grupe, neovisno jesu li u trgovinama, proizvodnji, logistici ili administraciji prepoznaju naše iskorake u jačanju kvalitete radnog okruženja, onda nam je to svima velika motivacija da nastavimo s razvojnim aktivnostima u tom području“ – rekao je Fabris Peruško, član Upravnog odbora i glavni izvršni direktor Fortenova grupe.

Gordana Fabris, izvršna direktorica Ljudskih potencijala Fortenova grupe je istaknula ponos što je Fortenova grupa dobila certifikat Best Places to Work i s njim potvrdu međunarodne zajednice da se fokus na zaposlenike prepoznaje i daje rezultate. „Posebno smo ponosni na činjenicu da je u procesu certifikacije sudjelovalo naših 22 tvrtke iz pet različitih zemalja te je proteklih mjeseci anketirano više od 2200 zaposlenika, a rezultati su pokazali da smo među najboljim poslodavcima u regiji. Zahvaljujem se svima još jednom na sudjelovanju u provedenom procesu certificiranja, jer na taj način zajedno činimo Fortenova grupu jačom i boljom kompanijom“- rekla je povodom dodjele certifikata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 14:15