OD 15. OŽUJKA

Do 14 FlixBus polazaka dnevno iz gradova Slavonije i Baranje prema Zagrebu, ostatku Hrvatske, ali i Europi

FlixBus je osigurao široku mrežu autobusnih linija od Nizozemske do Bugarske

Ilustrativna fotografija

 Luka Gerlanc/

FlixBus, kao već prepoznatljivi autobusni prijevoznik ne samo u Hrvatskoj i Europi, već i globalno, od 15. ožujka, svojim zelenim autobusima pretvara Osijek i Slavonski Brod u centralne FlixBus gradove Slavonije i Baranje, sa značajnim brojem dnevnih polazaka prema Zagrebu, ali i ostatku Europe. S ukupno osam FlixBus polazaka dnevno iz Osijeka te 14 polazaka iz Slavonskog Broda, javljaju iz Flixbusa, na domaćim i međunarodnim linijama, stanovništvu Slavonije i Baranje omogućit će se jednostavna organizacija putovanja s većim izborom vremena polazaka, jednostavnom kupovinom karata putem web stranice, besplatne mobilne aplikacije ili kod ovlaštenih partnera.

˝Na ovom putovanju kroz Slavoniju i Baranju, pridružio nam se naš dugogodišnji partner Čazmatrans, dobro poznat Slavoncima i Baranjcima kao njihov pouzdan autobusni prijevoznik. Kroz više polazaka dnevno iz ključnih gradova, ali i manjih sredina te atraktivne ponude cijene karata, cilj nam je i dalje raditi na zadovoljstvu naših putnika te spajanju naših snaga u ovom partnerstvu. Dugogodišnju Čazmatrans tradiciju u prijevozu putnika autobusima podupiremo Flix modernom tehnologijom, te u konačnici stanovništvu pružamo veći izbor, bilo da putuju iz Slavonije ili prema njoj.˝ – izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Osijek, Đakovo, Vukovar, Vinkovci, Županja, Slavonski Brod i drugi gradovi Slavonije i Baranje na ovaj će način s mnogobrojnim mogućnostima presjedanja u Zagrebu ili nekom od drugih europskih gradova, biti umreženi u najveću zajednicu autobusnih linija s više od 5.600 destinacija te s 43 zemlje svijeta na 4 kontinenta. Slobodnije kretanje, planiranje putovanja bilo u poslovne ili turističke svrhe, svakako će osigurati brže susrete prijatelji i obitelji ovog Uskrsa.

˝Krajem 2021. godine ostvarili smo važno partnerstvo s FlixBusom, te tako postali dio globalne mreže od nekoliko tisuća regionalnih autobusnih partnera. Ovo partnerstvo nije bilo samo odgovor na tada još prilično izazovnu godinu, već i prilika za promjenu i prilagodbu potrebama modernog putnika. Kroz partnerstvo, uvođenjem novih tehnologija, osigurali smo našim putnicima ono što im je potrebno. Jednostavnu i brzu online kupovinu karata bez stajanja u redu, mogućnost da jednom kartom putuju kroz Europu te udobne i sigurne autobuse. Naša predanost kvaliteti i pouzdanosti čini nas sigurnim partnerom na putovanjima i u budućnosti.˝ - izjavio je Damir Pavlović, predsjednik Uprave Čazmatransa.

FlixBus je osigurao široku mrežu autobusnih linija, stoji u priopćenju, kojom se danas može doputovati sve do Nizozemske na zapadu ili Bugarske na jugoistoku.

Sve dostupne destinacije mogu se pronaći na www.flixbus.hr ili putem besplatne mobilne aplikacije.

˝Kroz partnerstvo s FlixBusom, gradovi poput Vukovara, Vinkovaca i Županje, postali su važan dio najveće europske mreže autobusnih linija do kojih se može zelenim FlixBus autobusima. Ovim potezom ne samo da smo našim putnicima osigurali jednostavnost u putovanju, online kupovinu karata i odličnu povezanost s ostatkom Europe, nego smo ove gradove upisali na listu svih dostupnih destinacija FlixBus globalne mreže linija. Vjerujemo da će ovaj korak otvoriti vrata i nekim novim putnicima i posjetitelja naših najistočnijih gradova - izjavio je Robert Šimleša, direktor Čazmatrans Vukovar d.o.o.

Osijek – Zagreb direktno 5x dnevno

Slavonski Brod – Zagreb direktno 11x dnevno

Vukovar – Zagreb direktno 3x dnevno

Vinkovci – Zagreb direktno 3x dnevno

Županja – Zagreb direktno do 5x dnevno

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 13:25