ADAC Camping awards

Brand Camping Cres & Lošinj i kamp Čikat osvojili prestižno priznanje za interaktivnu kartu kampa

Ovo je drugo značajno priznanje za Camping Cres & Lošinj u samo 5 godina

Kamp Čikat

U Stuttgartu je u sklopu turističkog sajma CMT je nedavno održana ADAC Camping Gala na kojoj je Camping Cres & Lošinj s kampom Čikat osvojio priznatu nagradu ADAC Camping Award, javljaju iz te tvrtke. PiNCAMP, kamping portal njemačkog automobilističkog kluba ADAC, dodijelio je ovu prestižnu nagradu u kategoriji “ADAC camping booking“ projektu interaktivne karte, koja predstavlja revoluciju u digitalizaciji te jednostavnim user friendly rješenjima olakšava proces rezerviranja kamping odmora.

Unaprijeđena karta kampa stvorena je kao poboljšanje postojeće verzije, s potpuno novim dizajnom, rješenjima i funkcionalnostima koje pružaju korisnicima optimizirano iskustvo planiranja i boravka u kampu. Interaktivna karta koju je brand Camping Cres & Lošinj razvio i implementirao u suradnji sa partnerima predstavlja jedinstveno rješenje jer ono povezuje recepcijski program MisH tvrtke Istratech, prodaju smještajnih jedinica prema točno određenom broju prema raspoloživosti u realnom vremenu na čijem razvoju te implementaciji nam je pomogla tvrtka TRI M te online booking engine tvrtke Phobs d.o.o.

Cilj ovog projekta je omogućiti jednostavnu i brzu rezervaciju smještaja, kako bi gosti mogli odabrati opcije prema vlastitim željama i potrebama. Nakon dugogodišnjeg istraživanja i planiranja automatizacije procesa rezervacije smještaja i pružanja preciznih informacija, novi dizajn predstavlja inovativno rješenje jer integrira recepcijski program, prodaju smještajnih jedinica prema precizno određenom broju te omogućuje online rezervaciju.

Prestižna nagrada ADAC Camping održava se dugi niz godina, napominje se u priopćenju, a na njoj sudjeluje ocjenjivački sud od 44 renomiranih stručnjaka iz kamping industrije. Nagrada iz godine u godinu okuplja luksuzne kampove iz cijele Europe, a u utrci za najbolji nalaze se kampovi iz Njemačke, Francuske, Italije, Španjolske, Austrije, Nizozemske i Velike Britanije. "ADAC Camping Awards odaje počast pokretačima trendova u industriji kampiranja. Ove nagrade u našoj struci stoje uz bok Oscarima u filmskoj industriji", izjavio je Uwe Frers, generalni direktor ADAC-a.

„Ova nagrada dolazi u odličnom trenutku, uoči nove sezone od koje jako puno očekujemo. Nagrada je poticaj nama da budemo još bolji domaćini našim gostima, ali jednako tako, nagrada je i garancija našim gostima da im pružamo najbolju kvalitetu. Naši kampovi iz godine u godinu primaju najprestižnije nagrade struke, a za to su zaslužni naši vrijedni zaposlenici, ali i kontinuirano ulaganje u infrastrukturu kampova, kako bismo bili što konkurentniji“, izjavio je Dejan Jakovljević ispred Camping Cres & Lošinj.

image

Uwe Frers, direktor ADAC Pincamp, Dejan Jakovljević, izvršni direktor za kampove Jadranka turizam
i Martin van Kan, CEO Jadranka turizam

Važno je istaknuti kako je ovo drugo značajno priznanje za Camping Cres & Lošinj u samo 5 godina. Za projekt "Sigurno kampiranje na području kampa Čikat" 2019. osvojili su ADAC Camping nagradu u kategoriji inovativan projekt godine, a prijašnjih godina je kamp Slatina bio nagrađen ADAC-ovom nagradom za projekt "Camping cum cane" (Kampiranje sa psima). Ovim vrijednim nagradama je Camping Cres & Lošinj još jednom prepoznat kao predvodnik u kamping industriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:15