HRVATSKI PROIZVOD

AKD prepoznat i na međunarodnom nivou: Hrvatska osobna iskaznica na naslovnici časopisa ‘Overview of traveldocuments 2016-2021‘

‘Hrvatska je izradila jedan od najljepših identifikacijskih dokumenata izrađenim u zadnjih nekoliko godina‘

Naslovnica časopisa ‘Overview of traveldocuments 2016-2021‘

Na najznačajnijem tehnološkom sajmu rješenja u području identiteta i plaćanja Trustech u Parizu, koji se održava od 29. studenog do 1. prosinca 2022. i koji očekuje više od 5000 posjetitelja i 150 izlagača, nizozemska tvrtka Keesing Technologies je svoj izložbeni prostor ukrasila slikama zaštitnih elemenata hrvatske osobne iskaznice. Po njihovom dojmu i riječima, navodi se u priopćenju, radi se o jednom od najljepših identifikacijskih dokumenata izrađenim u zadnjih nekoliko godina.

Keesing Technologies postoji od 1911. godine te u okviru svog rješenja DocumentChecker posjeduje bazu identifikacijskih dokumenata i novčanica za 200 zemalja svijeta, a kroz AuthentiScan omogućuju provjeru autentičnosti identifikacijskih dokumenata.

image

Nizozemska tvrtka Keesing Technologies je svoj izložbeni prostor ukrasila slikama zaštitnih elemenata hrvatske osobne iskaznice

Također, elementi zaštite osobne iskaznice Republike Hrvatske – djelomično metalizirani Kinegram izrađen ZERO.ZERO tehnologijom - krasi naslovnicu časopisa „Overview of traveldocuments 2016-2021“.

„Ponosan sam što je dizajn hrvatske osobne iskaznice, kao i cjelokupno IT rješenje u cijelosti hrvatski proizvod izrađen u AKD-u. Zahvaljujemo na izvrsnoj suradnji i kolegama iz MUP RH“, izjavio je Jure Sertić glavni direktor AKD-a. Tvrtka je to koja proizvodi osobne dokumente i zaštićene tiskovine, razvija napredna IT rješenja u području identiteta i sigurnosti i napredne sustave sljedivosti, zaključuje se u priopćenju, te pruža usluge bankarskom i fintech sektoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:07