AMBICIOZAN PROJEKT

Accor otvara prvi Pullman u Hrvatskoj, hotel visoke kategorije u perspektivnoj zagrebačkoj poslovnoj zoni

Pullman Zagreb prve će goste dočekati u trećem tromjesečju 2024.

Pullman Zagreb/soba

Accor nastavlja dinamičan rast u Hrvatskoj, javljaju iz ove grupacije. Globalni lider u hotelijerstvu, u suradnji s tvrtkom MPPD, partnerom u menadžmentu, predstavit će jedan od svojih premium brendova u Zagrebu. Pullman Zagreb prve će goste dočekati u trećem tromjesečju 2024.

Novi hotel Pullman obogatit će ponudu City Islanda, samoodržive poslovne zone koja se nalazi u zagrebačkom Buzinu. Urbanim utočištem visoke kategorije upravljat će Accor u suradnji s MPPD-om, s kojim već ima iskustva u upravljanju Mövenpickom Zagreb te Mövenpickom Split, čije se otvorenje uskoro očekuje. MPPD, jedna od najbrže rastućih hotelijerskih tvrtki u Hrvatskoj, u bliskoj budućnosti planira daljnje projekte razvoja na ovom području.

– Oduševljeni smo što surađujemo ​​s našim partnerima kako bismo ovu iznimnu nekretninu učinili vrijednim dijelom ambicioznog projekta u glavnom gradu Hrvatske. Pullman Zagreb pravi je primjer živahnog urbanog hotela koji savršeno odgovara karakteru našeg brenda. Uvjereni smo da će obilježiti lokalnu ugostiteljsku i hotelijersku ponudu i pružiti vrhunska iskustva putnicima koji u Zagreb dolaze iz cijelog svijeta – izjavila je Dilek Sezer, viša direktorica razvoja - Accor Jugoistočna Europa.

Pullman Zagreb imat će 193 sobe i atraktivne sadržaje poput elegantnog restorana, modernog bara u predvorju, najsuvremenijih konferencijskih dvorana i wellness centra. Upečatljiva moderna zgrada s čeličnom i staklenom fasadom te prostranom terasom, ističu iz grupacije, pružit će gostima impresivan doživljaj na visokoj razini.

image

Pullman Zagreb

Hotel je dio City Islanda, jedne od najznačajnijih investicija u Hrvatskoj, koja se proteže na 80 tisuća četvornih metara. Kada bude dovršen, u City Islandu će raditi više od 15 tisuća ljudi i obuhvaćat će 250 tisuća četvornih metara (od čega su više od polovice uredski prostori). Projekt će uskoro postati perspektivno poslovno središte ovog dijela Novog Zagreba.

– S obzirom na dosadašnju vrlo uspješnu suradnju s Accorom uvjereni smo u uspjeh Pullmana Zagreb. Ovo partnerstvo predstavlja sjajnu priliku za kombiniranje lokalne stručnosti s Accorovim međunarodnim standardima. Sigurni smo da će ovaj izniman hotel, smješten unutar ambicioznog projekta City Island, postaviti nova mjerila u hotelijerstvu i ugostiteljstvu u Hrvatskoj – komentirao je Janko Vrgoč, partner u MPPD-u.

Pullman Zagreb smješten je u Buzinu, poslovnom središtu Novog Zagreba, u kojem su sjedišta hrvatskih tvrtki i regionalna središta međunarodnih korporacija. U blizini hotela dva su trgovačka centra te Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država što čini lokaciju još atraktivnijom, a u širem susjedstvu su Zagrebački velesajam i Muzej suvremene umjetnosti.

Zbog izvrsne prometne povezanosti gosti mogu lako stići do centra i brojnih znamenitosti. Također, Zračna luka Zagreb, najveća u Hrvatskoj, udaljena je samo 12 minuta vožnje, što Pullman Zagreb čini idealnom polazišnom točkom za istraživanje grada.

Accor Grupa

Accor je vodeća svjetska ugostiteljska grupacija koja nudi doživljaje u više od 110 zemalja u 5.500 objekata, 10.000 lokala s hranom i pićem, u wellness objektima ili fleksibilnim radnim prostorima. Grupa ima jedan od najraznovrsnijih ugostiteljskih ekosustava u industriji, koji obuhvaća više od 40 hotelskih brendova, od luksuznih do ekonomskih, kao i lifestyle s Ennismoreom. Accor je usmjeren na poduzimanje pozitivnih akcija vezanih uz poslovnu etiku i integritet, odgovorni turizam, održivi razvoj, širenje zajednice te raznolikost i inkluziju. Osnovan 1967. godine, Accor SA ima sjedište u Francuskoj i javno je kotiran na Euronext Paris (ISIN kod: FR0000120404) i na OTC tržištu (Ticker: ACCYY) u Sjedinjenim Državama. Za više informacija posjetite www.group.accor.com ili nas pratite na Twitteru, Facebooku, LinkedInu, Instagramu and TikToku.

MPPD

MPPD je neovisna, vertikalno integrirana tvrtka za razvoj nekretnina. Primarni fokus je razvoj turističkih i poslovnih nekretnina te savjetovanje na tržištima u nastajanju u jugoistočnom Sredozemlju, a njezini partneri imaju dugogodišnje iskustvo u razvoju nekretnina i hotelijerstvu. MPPD dinamično raste i nakon otvaranja Mövenpicka Split će upravljati svojim trećim hotelom s ciljem od 2000+ soba u narednih pet godina. Društvo MPPD čini multidisciplinarni partnerski tim te je usmjereno na pružanje najveće vrijednosti projektima koje isporučuje svojim ulagateljima i partnerima. Ponose se proizvodima koji isporučuju i fokusirani su na izgradnju dugoročnih odnosa s dodanom vrijednošću sa svojim ulagateljima.

Više informacija dostupno je na internetskoj stranici: www.mppd.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:39