UiPath Automation Award pobjednici 2019.
UiPath Automation Awards

Hrvatski startupi mogu se prijaviti na natjecanje gdje ih očekuje nagrada od 50.000 eura

Piše: Novac.hrObjavljeno: 13. kolovoz 2020. 14:57

UiPath, vodeća tvrtka za RPA (Robotic Process Automation) softver, drugu godinu zaredom organizira UiPath Automation Awards natjecanje. Otvoreno je za startupove i tvrtke u ranoj razvojnoj fazi koje razvijaju B2B softver za automatizaciju, a posluju na području Srednje i Istočne Europe te Turske pa se na natjecanje mogu prijaviti i hrvatske tvrtke koje zadovoljavaju uvjete. Natjecanje nagrađuje najperspektivnije tvrtke na području softvera za automatizaciju, a ima dvije kategorije: startup i scaleup. Kao UiPathov partner, Microsoft je ekskluzivni sponzor kategorije Startup. Cilj natjecanja je identificirati nove tehnologije i tvrtke u regiji koje mogu imati globalni utjecaj te doprinijeti rastu ekosustava rješenja za automatizaciju.

Startupovi i tvrtke u ranoj razvojnoj fazi mogu se prijaviti na natjecanje putem linka sve do 30. kolovoza 2020. U kategoriji start-up automation mogu sudjelovati startupovi s postojećim timovima od dvoje ili više ljudi, koji imaju minimalni održivi proizvod (MVP) za automatizaciju te su do sada financiranjem prikupili maksimalno milijun dolara. Pobjednik će dobiti novčanu nagradu od 50 000 eura koju sponzorira Microsoft, mentorstvo UiPath stručnjaka te marketinšku i tehničku podršku tijekom 12 mjeseci. Dodatno će imati priliku predstaviti svoja rješenja na UiPath događanjima i putem tvrtkinih kanala.

Kategorija scale-up automation otvorena je za tvrtke koje imaju tim od četvero ili više ljudi i razvile su funkcionalnu tehnologiju za automatizaciju, imaju minimalno 3 kupca te su do trenutka prijave financiranjem prikupile maksimalno 3 milijuna dolara. Nagrada za pobjednika uključuje mentoriranje C-razine i podršku prodaji, uključujući i priliku da pobjedničku tehnologiju predstavi globalnim klijentima po izboru UiPatha te da svoja rješenja za automatizaciju predstavi na UiPath Immersion Labu i na ostalim UIPath događanjima, kao i na UiPath kanalima.

Linker
31. svibanj 2021 18:09