Investicija

FOTO Otvoren novi Valamar hotel vrijedan 113 milijuna kuna

Valamar Parentino Hotel nova je obiteljska oaza koja pruža zabavu za djecu i kvalitetno ispunjeni odmor za roditelje
Valamar Parentino Hotel
 Valamar

U Poreču je krajem srpnja otvoren potpuno preuređeni Valamar Parentino Hotel 4* (bivši Valamar Hotel Zagreb) specijaliziran za aktivan i zabavan obiteljski odmor. Hotel ima 329 smještajnih jedinica i u vrhu sezone može primiti preko 1.100 gostiju te zapošljava oko 140 zaposlenika.

Investicija u Valamar Parentino Hotel vrijedna 113 milijuna kuna, najveće je ulaganje Imperial Riviere u 2020. godini. Valamar Riviera vodeća je hrvatska turistička kompanija koja upravlja s cijelim portfeljem Imperial Riviere, a Valamar Parentino Hotel postao je 17. turistički objekt koji nosi brend Valamar Hotels & Resorts.

Valamar Parentino Hotel nova je obiteljska oaza koja pruža zabavu za djecu i kvalitetno ispunjeni odmor za roditelje. Vrhunski opremljene Maro Mini i Maxi igraonice za djecu različitih dobnih skupina, kino projekcije na otvorenom, Multimedia Game lounge, Soft Play room, zabavni dnevni i večernji program za djecu samo su neki od sadržaja Valamarovog programa s potpisom Super Maro za djecu do 12 godina.

Valamar
Valamar Parentino Hotel

Glavni restoran Mediterraneo pruža gourmet delicije koristeći lokalne sastojke, dok restoran Oliva Grill nudi jednostavna jela savršena za lagani ručak ili večeru.

Valamar
Valamar Parentino Hotel

U ponudi se nalazi i Sun & Spa – Valamarov wellness program s potpisom, dva grijana vanjska bazena, vodeni tobogani te plitki bazen za bebe. Obiteljska šljunčana plaža - Val Parentino Family - nudi niz sadržaja kao što su Splash Beach Bar i La Pentola Trattoria Italiana koja je poznata po ručno rađenoj tjestenini i ponudama pizze. Za one željne aktivnog odmora u ponudi je i Stay Fit program, teniski tereni te Music&Fun zabavni program s bogatim sadržajima.

Valamar
Valamar Parentino Hotel

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:33