Boutique Camping Bunja

FOTO Na Braču otvoren boutique kamp vrijedan dva milijuna eura: 'Za sve koji traže osamu'

Supetar trenutno ima dva kampa – Bunju i Waterman Beach Village s ukupno 124 kamping mjesta
Boutique Camping Bunja
 BCB

U uvali Babin Laz nadomak Supetra otvoren je Boutique Camping Bunja. Supetar će tako, prilagođavajući se svjetskim trendovima odmora u osami, ove sezone imati mali boutique kamp s četiri zvjezdice.

Kamp ima 14 modernih mobilnih kućica i 32 prostrane parcele za kampere i šatore, od kojih se najveće, luksuzne, prostiru od 70 do 130 četvornih metara. Osim beach bara, masaže na plaži, grijanog slatkovodnog bazena, u ponudi su dječje igralište, najam bicikla, kajaka…, a uz mediteransko zelenilo, zidovi su građeni u tradicionalnom suhozidu.

Investicija u kamp vrijedna je dva milijuna eura.

„Kampiranje je savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku najbolji i najsigurniji način odmora, pa ne sumnjamo da će Boutique Camping Bunja i u ovim izazovnim vremenima dobiti svoje goste, zaljubljenike u naš otok. Uz veliki izbor iznimno kvalitetnog privatnog i hotelskog smještaja, u kojem mogu uživati obitelji s djecom, ali i parovi koji će odabrati adults only hotele, te atraktivnih ruralnih vila u okolici mjesta - istaknuo Ivan Cvitanić, direktor Turističke zajednice grada Supetra.

Supetar trenutno ima dva kampa – Bunju i Waterman Beach Village s ukupno 124 kamping mjesta i 57 mobilnih kućica, u kojima može boraviti 462 gosta. Kampiranje posljednjih godina doživljava pravi turistički boom, kako globalno, tako i lokalno, a idealan je oblik odmora za sve one koji traže osamu u suživotu s prirodom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2022 04:28