Lakše izdavanje računa

Fiskalna.hr uvela u svoju aplikaciju i mogućnost plaćanja kriptovalutama

Aplikacija bi, pojašnjavaju, objedinila sve funkcionalnosti postojećih aplikacija i donijela nove mogućnosti za sve korisnike
Ilustracija računa
 Nikša Stipaničev / CROPIX

Fiskalna.hr, tvrtka koja se bavi fiskalnim blagajnama, u procesu je razvijanja jedinstvene aplikacije koja će korisnicima omogućiti niz noviteta, među kojima je i plaćanje kriptovalutama, i tako još više olakšati proces izdavanja računa i vođenja poslovanja, priopćeno je iz te tvrtke.

Aplikacija bi, pojašnjavaju, objedinila sve funkcionalnosti postojećih aplikacija i donijela nove mogućnosti za sve korisnike, bez obzira na vrstu uređaja koju koriste.

- Za uvođenje plaćanja putem kriptovaluta odlučili smo se zato što potražnja za takvim načinom plaćanja raste na globalnoj razini. Velik broj naših korisnika povezan je s turizmom pa smo im ovom funkcionalnošću željeli omogućiti primanje uplata stranih klijenata koji koriste taj oblik plaćanja - rekao je Miro Crnković, predsjednik Uprave Inter-neta.

- Naš je primarni cilj steći iskustvo i spremni dočekati vrijeme kada će plaćanje kriptovalutama biti jedan od standardnih načina plaćanja roba i usluga. Podržane kriptovalute zasad će biti bitcoin, ether, XRP, EOS i stellar - dodao je Crnković te naglasio da će se “lista podržanih kriptovaluta s vremenom povećavati“.

S obzirom na to da su funkcionalnosti aplikacije modularne, korisnici će moći sami birati način i funkcije naplate. Primjerice, korisnik koji ima ugostiteljski objekt i želi voditi skladište robe, može odabrati takvu funkcionalnost, može odabrati želi li izdavati račune po stolovima itd. Ako korisnik pruža uslugu smještaja, može uključiti funkciju izračuna boravišnih pristojbi, ako se bavi prodajom pića, može uključiti funkciju povrata ambalaže. Korisnik bira želi li koristiti funkciju e-računa, može postaviti što djelatnik može raditi i vidjeti unutar aplikacije (izvještaji, storno računa, produljenje pretplate...). .

Fiskalna.hr jedinstvena je po jednostavnosti i modularnosti aplikacije, mogućnosti korištenja na različitim mobilnim platformama i osobnim računalima, dostupnosti odjela tehničke podrške.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. siječanj 2023 23:22