Čak 39 projekata ušlo u finale, glasajte za najbolji županijski EU projekt u Hrvatskoj

Glasanje traje od 14. do 20. rujna, nakon čega će biti proglašeni pobjednici

Najbolji EU projekt

Čak 39 projekata ušlo je ove godine u finale izbora za najbolji županijski projekt EU koji četvrtu godinu zaredom zajednički provode Hanza Media, Hrvatska zajednica županija, portal župan.hr i Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Stručni žiri izabrat će pobjednike u četiri kategorije. To su doprinos znanosti i inovacijama, doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, doprinos prekograničnoj suradnji te doprinos poduzetništvu, a svojeg pobjednika mogu odabrati i čitatelji koji će sudjelovati u glasanju na portalu jutarnji.hr. Zajednički projekt zelene destinacije "Europska Amazona" prijavile su tri županije pa 39 projekata predstavljamo kroz 41 tekst na jutarnji.hr.

Glasanje traje od 14. do 20. rujna, nakon čega će biti proglašeni pobjednici.

Na portalu Jutarnji.hr predstavljeni su svi ovogodišnji projekti finalisti koji su doprinijeli kvaliteti života i pozicioniranju lokalnih sredina. Među realiziranim projektima pokriveni su različiti ciljevi: od očuvanja prirodne i kulturne baštine do projekata održivog turizma, zelene tranzicije, različitih infrastrukturnih projekata ili gospodarenja otpadom. Takvi su projekti uvijek inspiracija ambicioznim županijama koje žele inovativnim idejama doprinijeti kvaliteti života.

image

EU projekt

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 08:08