DOBROBIT DJECE I MLADIH

Dugogodišnjim projektom "Činim dobro svaki dan" PBZ Grupa s 30 milijuna kuna realizirala 66 donacija

Visa kartica sa srcem - idealan način da pomaganje drugima postane dio naše svakodnevice

Ilustrativna fotografija

 Shutterstock/Nataliya Dorokhina

Za dobrobit djece i mladih putem projekta "Činim dobro svaki dan" i Visa kartice sa srcem PBZ Grupa do sada je izdvojila više od 30 milijuna kuna te rea-lizirala ukupno 66 donacija, uključujući donacije dječjim bolnicama i pedijatrijskim odjelima te domovima za djecu diljem Hrvatske. Projekt "Činim dobro svaki dan" pokrenut je još 2008. godine, a od samog početka PBZ Grupa prikupljenim sredstvima pomaže nacionalne projekte za dobrobiti djece i mladih.

Danas PBZ Grupa prikupljenim sredstvima pomaže tri projekta. "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, donirajući prikupljena sredstva domovima za djecu kako bi kupili potrebnu opremu i unaprijedili kvalitetu života svojih korisnika. Trenutno je oko 5600 djece korisnika usluge domova socijalne skrbi koji brinu o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeci s teškoćama u razvoju te poremećajima u ponašanju.

Drugi je projekt "Srcem za djecu s malignim bolestima" Ministarstva zdravstva, s donacijama potrebnima za opremanje centara u kojima se provodi liječenje djece oboljele od malignih bolesti. Treći je projekt "Pomozimo oboljelima od rijetkih bolesti" također Ministarstva zdravstva, u sklopu kojeg se doniraju sredstva za opremanje centara u kojima se provodi liječenje oboljelih od rijetkih bolesti. Svi mogu biti dio ovog projekta i tako pridonijeti da iznosi donacija svakodnevno rastu. Uslijed brojnih dnevnih obaveza ponekad nam je teško odvojiti vrijeme i pomoći drugima iako bismo to željeli. Zato je Visa kartica sa srcem idealan način da pomaganje drugima postane dio naše svakodnevice. Ova će kartica pružiti zadovoljstvo kupnje, a istodobno i pomoći najpotrebitijima. Putem Visa kartice sa srcem, pod motom "Činim dobro svaki dan", PBZ Grupa za svaku transakciju napravljenu ovom karticom izdvaja u svoj humanitarni projekt po jednu kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice, pomažući prikupljenim sredstvima djeci i mladima diljem zemlje i onim najpotrebitijima. Na web stranici cinimdobro.hr moguće je uvijek pratiti stanje donacija, kao i informacije o svim dosadašnjim donacijama.

image

Visa kartica sa srcem

Korisnici Visa kartica sa srcem oslobođeni su plaćanja upisnine i članarine za prvu godinu korištenja. Od druge godine korištenja pa nadalje PBZ Card se odriče po 15 kuna od članarine za svakog osnovnog i 10 kuna od članarine za svakog dodatnog korisnika, ulažući također ta sredstva u fond projekta "Činim dobro svaki dan". Osim svog humanitarnog karaktera, ova kartica ima i standardne financijske pogodnosti Premium Visa kartica, poput potrošnje bez zadanog ograničenja, obročne kupnje bez kamata i naknada, osiguranja, naprednog beskontaktnog plaćanja, najbolje prihvaćenosti u zemlji i inozemstvu te brojnih drugih.

Iako su blagdani doba godine kada se najčešće sjetimo činiti dobra djela, važno je podsjetiti se da svatko zaslužuje ljubav, bez obzira na datum u godini. Zato, razmišljate li o tome da ovih blagdana napravite dobro djelo, postanite i vi dio projekta "Činim dobro svaki dan" i korisnik Visa kartice sa srcem!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 01:38