MOJPOSAO.HR

Želiš stimulativna primanja, profesionalan rast i razvoj, naknadu za prehranu...? Provjeri ovotedne oglase za posao

Ilustrativna fotografija

 /Shutterstock

Smatraš se proaktivnom, fleksibilnom i otvorenom osobom? Voliš komunicirati s ljudima? Posjeduješ izvrsne pisane i verbalne komunikacijske, prezentacijske i prodajne vještine? Odlično! Do 7. travnja javi se na oglas za radno mjesto Savjetnik za korisničku podršku (m/ž) i postani dijelom tima tvrtke Telemach Hrvatska. Novim kolegama nude mogućnost napredovanja, naknadu za topli obrok, mogućnosti učenja putem razmjene znanja i edukacija, sistematski pregled jednom godišnje te nagrađivanje predanosti i uspjeha.

Grupa Admiral Slovenija objedinjuje vrhunske usluge u području igara na sreću, hotelijerstva, ugostiteljstva i zabave. I traži nove kolegice i kolege! Trenutno zapošljavaju Konobara (m/ž) i Pomoćnog kuhara (m/ž) i Kuhara u Sloveniji, a njihova ponuda uključuje stimulativna primanja, isplatu 13. plaće, profesionalan rast i razvoj, naknadu za prehranu, nagrade za dobro obavljen posao, dar u slučaju vjenčanja i rođenja djeteta te niz drugih beneficija. Javi im se do 20. travnja.

Gradex & Co, tvrtka koja se bavi izgradnjom cjevovodnih sustava, uključujući vodoopskrbu i odvodnju, kao i objekata u sustavu (vodospreme, crpne stanice, pročistače), zapošljava Vodoinstalatera - montera vanjskog vodovoda (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s minimalno jednom godinom prethodnog radnog iskustva, a novim kolegama nude stimulativna primanja, dobre radne uvjete i odlične kolege. Na oglas se možeš prijaviti do 3. travnja.

XXX LUTZ Group, uspješni ekspandirajući lider u maloprodaji namještaja i opreme za dom, s preko 22.000 zaposlenika i više od 270 maloprodajnih mjesta, poziva te da im se pridružiš na radnom mjestu: Prodavač (m/ž). Poželjno je iskustvo u prodaji namještaja, a nude ti mogućnost dodatnih edukacija, usavršavanja i specijalizacije, božićnicu, jubilarne nagrade i dar u naravi te pozitivnu radnu atmosferu. Javi im se do 8. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:17