Erste banka

Zbog nadogradnje informatičkog sustava, ovaj vikend moguće poteškoće u plaćanju karticama

U subotu prijepodne oko dva sata se nije moglo plaćati karticama, ali je problem otklonjen
Erste banka
 Profimedia, Zuma Press - News

Korisnici Erste banke jutros većinom nisu mogli plaćati putem svojih kreditnih kartica, problem je trajao oko dva sata, a zatim se situacija popravila.

Razlog tome je, rečeno nam je u Erste banci, što se tijekom vikenda nadograđuje informativni sustav banke.

- Imajući u vidu proces nadogradnje poslovnog sustava, koji je još uvijek u tijeku, moguće je da se tijekom vikenda povremeno jave kratkotrajne teskoće uzrokovane tehničkim razlozima. Svim se klijentima najiskrenije ispričavamo zbog neugodnosti koje su imali zbog nemogućnosti korištenja kartica na prodajnim mjestima, te im zahvaljujemo na razumijevanju - poručili su tim povodom iz Erste banke, navodeći da je problem bio samo sa kreditnim, a ne i debitnim karticama.

Dakle, ako tijekom vikenda ne budete mogli plaćati svojim karticama koje je izdala Erste banka, to je zbog spomenute nadogradnje sustava.

Inače, na web stranicama Erstecardclub.hr se nalazi obavjest koja kaže da će se "od 4.lipnja od 5.00 sati do 13.lipnja 2018. do 23.59 sati obavljati nadogradnja poslovnog sustava Erste Card Cluba".

- U navedenom periodu, moguće je da povremeno neće biti dostupne usluge ECC online i govorni automat Erste Card Cluba. Na prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu, moći ćete nesmetano plaćati svim kreditnim karticama Erste Card Cluba, kao i podizati gotovinu na svim postojećim isplatnim mjestima. Zahvaljujemo na razumijevanju - stoji u toj obavjesti, ali se u praksi pokazalo da korisnici ove subote nisu mogli plaćati svojim karticama zbog nadogradnje sustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 15:54