Inicijativa 'Zeleno svjetlo'

Zaposlenici OTP banke prepoznali 16 projekata za ublažavanje poteškoća sugrađana

Sredstva koja je osigurala banka namijenjena su onim lokalnim udrugama i projektima čiji je doprinos zajednici u skladu, kako se ističe u priopćenju OTP banke, vrijednostima banke
DVD Drvenik
 OTP banka

OTP banka pokrenula je inicijativu Zeleno svjetlo , namijenjenu onima koji pomažu cilju ublažavanja poteškoća i izazova nastalih uslijed epidemije uzrokovane COVID-19 virusom. OTP banka je pokrenula ovu inicijative kako bi podržala rad lokalnih udruga koje u svojim zajednicama prepoznaju zaposlenici banke. Sredstva koja je osigurala banka namijenjena su onim lokalnim udrugama i projektima čiji je doprinos zajednici u skladu, kako se ističe u priopćenju OTP banke, vrijednostima banke: izvrsnosti, pouzdanosti, odgovornosti i timskim duhom.

OTP banka
Udruga MoSt

O nominacijama i dodjeli donacija odlučuju zaposlenici banke koji su svjedoci svakodnevnih potreba sugrađana. U timovima zajedno sudjeluju zaposlenici i menadžeri iz svih sektora i regija banke."U ovom izazovnom razdoblju promjena i nesigurnosti jedno je sigurno, a to je da smo postali svjesniji povezanosti s lokalnim zajednicama u kojima radimo i živimo. Za mene je ovo doista jedno novo i lijepo iskustvo jer su u proces bili uključeni kolege s kojima možda ne bih imao prilike komunicirati pa svakako podržavam nastavak programa.", istaknuo je Slaven Celić, član Uprave OTP banke.

OTP banka
Udruga Savao

U dosadašnja dva ciklusa donacija zaposlenici su prepoznali 16 projekata i udruga diljem Hrvatske. Na taj način su podržali rad pučkih kuhinja u Slavoniji, osigurali paket pomoći za beskućnike grada Splita, Velike Gorice i Rijeke, podržali rad HGS-a Split, podržali prijevoz žena na kemoterapiju, omogućili održavanje predstava za djecu s poteškoćama u razvoju, pomogli oboljele osobe u Međimurskoj županiji, podržali besplatan prijevoz bolničkog osoblja na području Splita, omogućili psihološku potporu djeci, pomogli poboljšanju uvjeta siromašne i nezbrinute djece, podržali nesebičan rad DVD-a i niz ostalih aktivnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:01