MOJ POSAO

Za sve koji razmišljaju o promijeni karijere ili samo traže posao, imamo ponudu raznolikih poslovnih prilika: evo što se nudi ovaj tjedan

Provjerite uvjete, pogodnosti i rokove za prijave...

Ilustrativna fotografija

 Boris Kovacev/Cropix

Dentalna Poliklinika Dr. Gikić uz 40 godišnju tradiciju i dugogodišnje iskustvo je jedna od najuspješnijih dentalnih poliklinika u Hrvatskoj. Njihov tim čine visoko educirani stručnjaci, usmjereni svim svojim bićem na pacijenta. Svoj tim sada žele dodatno osnažiti na poziciji: Dentalni asistent (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati barem dvije godine relevantnog radnog iskustva, a novim kolegama nude odlične radne uvjete te mogućnost napredovanja i usavršavanja. Javi im se do 7. prosinca.

GIK GRUPA, tvrtka koja se već više od 25 godina bavi investicijama i izgradnjom stambenih i poslovnih objekata visoke kvalitete, zapošljava Diplomiranog inženjera građevine (m/ž). Opis posla uključuje operativo vođenje gradilišta u ime investitora, čitanje i priprema nacrta te izradu i praćenje dinamičkog plana. Zauzvrat ti nude službeni telefon i automobil, stimulacije za dobar rad, slobodne vikende i odličnu radnu atmosferu. Oglas ostaje aktivan do 3. prosinca.

Kamen Sirač je u potrazi za Skladištarom (m/ž). Poželjne su 3 godine radnog iskustva, a na ovom poslu ćeš biti zadužena za rad u skladištu na temelju zahtjeva proizvodnje i održavanja, zaprimanje te izdavanje robe, vođenje evidencije o zalihama te provođenje inventure. Očekuju te stalan posao, službeni laptop i mobitel, plaćen topli obrok i prijevoz te opuštena i motivirajuća radna atmosfera. Prijave primaju najkasnije do 10. prosinca.

Takko Fashion se od svog osnutka 1982. godine razvio u uspješan internacionalni Smart Discounter sa skoro 1.900 poslovnica u 17 zemalja. Trenutno su u potrazi za osobama koje će, zajedno s njima, profesionalno, otvoreno i angažirano doprinijeti uspjehu kompanije. Drugim riječima, zapošljavaju Prodavače (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude stimulativna primanja, mjesečne bonuse, slobodan dan tjedno i ugodnu radnu klimu. Svoj životopis im pošalji do 10. prosinca.

Data-Link Unija Smart Accounting, međunarodna računovodstvena kuća, traži nekoga tko je spreman ponašati se beskompromisno i pobrinuti se da svatko dobije ono što zaslužuje! Jesi li ti osoba koju traže? Ako jesi, do 9. prosinca javi se na oglas za radno mjesto Referent obračuna plaća (m/ž) i postani dijelom njihova tima! Nude ti osobni godišnji budžet za edukaciju, profesionalni rast i razvoj, hibridni način rada, bonitete u vrijednosti od 200 kuna mjesečno i koješta

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:06