Širenje tržišta

Xiaomi otvara prvi experience Mi Store u Splitu

Mi Store bit će smješten u sklopu City Center one Split, a otvorenje će se održati 18. srpnja ove godine
Xiaomi trgovina
 Michal Fludra / NurPhoto via AFP

Nakon što je 2018. godine otvorio vrata svog prvog Mi Storea u Zagrebu te potvrdio status lidera pametnih telefona i potrošačke elektronike na hrvatskom tržištu, Xiaomi a zbog Širenja dostupnosti svojih proizvoda u regiji Jug za mjesec dana otvara prvi Mi Storea u Splitu. Otvaranjem prvog experience Mi Storea u Splitu, a drugog u Hrvatskoj, omogućeno je zahvaljujući tvrtki Bijelić Co, ovlaštenom distributera Xiaomija za Hrvatsku, stanovnicima južnog dijela Hrvatske osigurat će se lakša dostupnost širokog i impresivnog portfelja Xiaomi uređaja. Mi Store bit će smješten u sklopu City Center one Split, a otvorenje će se održati 18. srpnja ove godine.

Tijekom protekle dvije godine prisustva na hrvatskom tržištu, Xiaomi je lansirao ukupno 28 pametnih telefona, otvorio nove komunikacijske i prodajne kanale kako bi osigurao široku mrežu dostupnosti proizvoda.

Za sve Xiaomi uređaje kupljene u sklopu online Xiaomi Storea te u Mi Storeu ili kod ovlaštenih distributera osigurava se servis, jamstvo te softver na matičnom jeziku zemlje u kojoj je uređaj kupljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:08