MOJ POSAO

Vrijeme je za zakon posao! Izabrali smo nekoliko zanimljivih ponuda sa više nego dobrim uvjetima

neki nude i naknadu za vrtić te dar za dijete, edukacije i rad na zanimljvim projektima, uskrsnica, regres i božićnicu

Ilustrativna fotografija

Misija tvrtke EOS Matrix je ‘mijenjati financije na bolje‘. Svojim zaposlenicima nude poticajno radno okruženje u kojem mogu razvijati svoje potencijale te biti dio globalne i uspješne kompanije. Trenutno su u potrazi za pojačanjima na pozicijama Glavni analitičar (m/ž) i Voditelj tima pozadinskih poslova naplate (m/ž). Očekuju te i naknada za vrtić te dar za dijete, edukacije i rad na zanimljvim projektima, uskrsnica, regres i božićnica, dodatno zdravstveno osiguranje te niz drugih pogodnosti. Prijave primaju do 9. lipnja.

Zagrebačka pivovara te poziva da napraviš transfer sezone i potpišeš za zakon posao! Pridruži im se u ulozi Operater u punionici piva (m/ž). Savršeno ćeš se uklopiti ako imaš školu tehničkog ili tehnološkog smjera, želiš naučiti raditi na strojevima u punionici piva, spreman/na si na rad u smjenama. Zauzvrat ti nude nagrade za ostvarene radne rezultate, bonus za sezonske radnike, naknadu za topli obrok, dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje i čitav i poticajnu radnu atmosferu. Javi im se najkasnije do 4. lipnja.

Osnovani su 1992. godine, te su s gotovo 32 godine iskustva i kompetencija izgradili respektabilan imidž i etablirali se kao lider klimatizacije na domaćem tržištu i u regiji. Oni su Klimatizacija.hr i zapošljavaju na pozicijama: Voditelj projekata – inženjer strojarstva (m/ž) i Specijalist projektno-tehničke podrške (m/ž). Njihova ponuda uključuje konkurentnu plaću, mogućnost razvoja i usavršavanja, dinamično i profesionalno radno okruženje te otvorenu i prijateljsku atmosferu. Ako su te zainteresirali, svoj životopis im pošalji najkasnije do 26. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. lipanj 2024 04:50