MOJPOSAO.HR

Vrijeme je za novi (i bolji) posao! Pogledajte što ovaj tjedan nude tvrtke u Hrvatskoj

Izdvajamo oglase tvrke Otis, Medike, Vindije, Xellia Pharmaceuticals i Croatia osiguranja

Ilustracija

 -/Wavebreak/Profimedia/-/wavebreak/profimedia

Otis, najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka s više od 150 godina tradicije i visokim standardima u području kvalitete, sigurnosti i zaštite okoliša, zapošljava motivirane, ambiciozne i odgovorne Servisere dizala (m/ž) u Rijeci, Puli i Zagrebu te Servisera dizala (m/ž) u Varaždinu. Nude ti motivirajući sistem bonusa, dodatne edukacije i usavršavanje, službeni mobitel i automobil te naknade za dežurstvo, a prijave primaju do 19. ožujka.

Služba logistike Medike, najstarije i vodeće drogerije u Hrvatskoj, zapošljava na pozicijama: Ekspeditor (m/ž) i Skladištar (m/ž). Zainteresirani kandidatkinje i kandidati moraju biti odgovorni prema poslu i sposobni raditi u timu, a novim kolegama nude stručno usavršavanje uz mentora, ugodno radno okruženje, stabilnost koju osigurava dugogodišnja liderska pozicija te odlične kolege i uvjete rada. Javi im se najkasnije do 9. ožujka.

Kvaliteta i inovacije ključ su njihovog uspjeha, a sve to zahvaljujući vrijednim, odgovornim i izvrsnim zaposlenicima. Oni su Vindija, vodeća prehrambena industrija u Hrvatskoj i regiji. Svoj tim sada žele dodatno osnažiti i to na radnom mjestu: Serviser održavatelj (m/ž). Poželjno je prethodno radno iskustvo na poslovima održavanja, a njihova ponuda uključuje ugodno i motivirajuće radno okruženje, mogućnost kontinuiranog usavršavanja i razvoja te više raznih poticajnih mogućnosti. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 10. ožujka.

Xellia Pharmaceuticals vodeći je proizvođač i dobavljač anti-infektivnih sredstava koja spašavaju živote, sa sjedištem u Danskoj. Kako bi unaprijedili svoj zagrebački tim, tvrtka zapošljava na poziciji: Global Lead Auditor (m/ž). Novom kolegi nude izazovan posao u brzo rastućoj međunarodnoj tvrtki, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće, 30 dana godišnjeg odmora, profesionalno usavršavanje i konkurentna primanja. Svoj životopis im možeš poslati do 16. ožujka.

Croatia osiguranje traži osobu koja će planirati i provoditi revizije njihovih poslovnih procesa, a svojim će stručnim poznavanjem revizorske metodologije pridonijeti unaprjeđenju cjelokupnog poslovanja. Drugim riječima, traže Internog revizora (m/ž). Uz izvrsne radne uvjete i dobru plaću, učit ćeš i razvijati se kroz rad na zanimljivim projektima, a tvrtka će ti osigurati i dodatne edukacije, izvrsne radne uvjete i stimulativna primanja! Javi im se najkasnije do 29. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 01:50