MOJPOSAO.HR

Vrhunski poslodavci traže pojačanja svojih timova! Ako ste u potrazi, provjerite ponudu: neka radna mjesta su u Austriji...

Neki poslodavci nude rad na zanimljivim međunarodnim projektima, razne bonuse, godišnji liječnički pregled te rad u vrhunskoj međunarodnoj korporaciji

Ilustrativna fotografija

 Mahmud Turkia/Afp

TBG Beton, član grupacije HeidelbergCement, jedne od vodećih kompanija cementne industrije u svijetu, zapošljava Radnika u proizvodnji betona (m/ž). Potrebno je imati jednu godinu radnog iskustva, a opis posla uključuje primanje narudžbi za beton, obavljanje inventure sirovina, upravljati radnim strojem – utovarivač te vođenje raznih evidencija. Ako si pouzdana, odgovorna, marljiva i pedantna osoba, javi im se do 10. srpnja.

Svoju karijeru želiš razvijati u poslovnom okruženju koje se kontinuirano mijenja i prilagođava tržišnim uvjetima? U potrazi si za poslodavcem koji će ti omogućiti profesionalni i osobni rast i razvoj? Ne traži dalje! Pan-pek, vodeća tvrtka u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda, zapošljava Voditelja odjela održavanja higijenskih uvjeta (m/ž). Ako posjeduješ 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima i spreman/na si raditi u dinamičnom okruženju, javi im se čim prije.

Prozor, prozor! Infranet razvoj, mali kolektiv fokusiran na razvoj vlastitog proizvoda uz povremene projekte za klijente u Hrvatskoj i inozemstvu, zbog povećanog viška novaca traži kolegice i kolege s kojima bi ga podijelili! Trenutno zapošljavaju na radnom mjestu .NET (full stack) razvojni inženjer (m/ž), a njihova ponuda podrazumijeva fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od kuće, PluralSight enterprise account, plaćenu certifikaciju te kredite za Azure platformu. Ako su te zainteresirali, svoj životopis im pošalji do 14. srpnja.

Tvrtka Geze iz Austrije te poziva da im se pridružiš na putu uspjeha, u ulozi Tehničara za montažu/servisno održavanje (m/ž). Radi se na području Tirola i Vorarlberga u Austriji, a novim kolegicama i kolegama nude plaću usklađenu s austrijskim tržištem rada, raznolik i zanimljiv posao, podršku pri pronalasku mjesta za stanovanje i pokrivanje dijela troškova vezanih uz smještaj te motivirajuću radnu okolinu. Ako su te zainteresirali, javi im se do 5. kolovoza.

Vertiv okuplja industrijske stručnjake i arhitekte kontinuiteta koji u suradnji s klijentima najprije zamišljaju a zatim provode u djelo modularne data centre budućnosti. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Design Electrical Engineer (m/ž), a njihova ponuda uključuje kontinuirano učenje i profesionalni razvoj, rad na zanimljivim međunarodnim projektima, razne bonuse, godišnji liječnički pregled te rad u vrhunskoj međunarodnoj korporaciji. Oglas ostaje aktivan do 20. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:37