MOJ POSAO

Voliš biciklirati i u dobroj si fizičkoj formi? Ovaj tjedan je čak i takav posao u ponudi koju smo izdvojili

Provjerite rokove i uvjete, i pripremite se na vrijeme

Ilustrativna fotorafija

 /Bill Anastasiou/alamy/alamy/profimedia

Biomedica Grupa, dio AddLife švedskog koncerna, vodeći je distributer IVD proizvoda, medicinskih proizvoda, proizvoda iz područja Life Science (LS) i drugih medicinskih proizvoda. Njihov profesionalni tim nudi neusporedivu kombinaciju znanja, iskustva i predanosti klijentima u svom poslu, a trenutno su u potrazi za Djelatnikom u prodaji medicinskih proizvoda (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati barem 3 godine iskustva na terenu ili radu s klijentima i biti spremni na putovanja. Prijave na oglas primaju sve do 22. veljače.

Medikal Lux, ekskluzivni distributer Coloplastovih proizvoda, želi stvoriti pozitivne promjene u društvu i postati sinonim za inovaciju, podršku i povjerenje u području medicinskih rješenja. Kako bi to ostvarili, traže timskog igrača koji bi im se pridružio na poziciji: Stručni savjetnik za kronične rane i ostomiju (m/ž) za područje Primorsko-goranske županije i Dalmacije. Nude ti poslovni telefon i tablet, kontinuiranu edukaciju i razvoj te rad u uspješnom timu, u stabilnom i profesionalnom radnom okruženju. Prijave primaju do 15. veljače.

Voliš biciklirati i u dobroj si fizičkoj formi? Voliš vjetar u kosi dok bike te nosi? Želiš putovati te istraživati more i prirodu? Postani Bike vodič (m/ž) za I.D. Rivu. Što dobivaš? Kroz ovaj posao ćeš upoznati Jadransku obalu i brojne otoke biciklirajući kroz njih. Svaku večer spavaš u drugom gradu/mjestu a brod u kojem je tvoja kabina putuje s tobom. Sezona 2024. kreće krajem travnja i traje do kraja lipnja, a nude ti plaću u rasponu od 1000 do 2000 eura. Javi im se do 14. veljače i bicikliraj uz more po ljepotama hrvatskih otoka na brodovima ID rive!

Petrol te poziva da im se pridružiš na radnom mjestu Punitelj boca – prodavač (m/ž). Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet, a opis posla uključuje ukrcaj/iskrcaj punih/praznih boca, pranje boca za UNP visokotlačnim uređajem, skladištenje robe i slično. Nude ti stimulativna primanja, naknadu za topli obrok, interne i eksterne edukacije te mogućnost profesionalnog i osobnog rasta i razvoja. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 20. veljače.

HSG Kariera za svog klijenta, međunarodnu kompaniju s dugom tradicijom u području građevine, traži Voditelja projekata u graditeljstvu (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 5 godina radnog iskustva na relevantnim poslovima, a nude ti iznadprosječna primanja, mogućnost napredovanja, stručnu podršku prilikom uhodavanja u posao, ugodno i stimulativno radno okruženje te sjajne kolege. Svoj životopis im pošalji do 16. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:33